Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини про діяльність Офісу

Підготовка до деокупації: 5 підрозділів ДСНС отримали обладнання для виконання завдань

13 жовтня 2023 - 15:12

Міжнародні партнери продовжують підтримувати Україну. Так, USAID/UCBI-IV за підтримки ГО «Спільно HUB» надали матеріально-технічну допомогу для Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Запорізькій області.

В межах Проєкту «Зміцнення громадської довіри» рятувальники отримали генераторні установки, ноутбуки, зарядні станції, бензопили, пожежні комплекти тощо. Це обладнання покращить технічні можливості служб та підвищить здатність реагувати на надзвичайні ситуації.

  • Допомога, розподілена між п’ятьма районами Запорізької області, стане у пригоді після деокупації. Розуміємо, що після загарбників на звільнених територіях  не залишиться техніки, тому вже зараз намагаємось забезпечити підрозділи реагування всім необхідним. Продовжуємо підтримувати дієві контакти з міжнародними партнерами! - наголосив очільник обласної військової адміністрації Юрій Малашко.

Представники ДСНС підкреслили, що завдяки підтримці органів влади та міжнародних організацій вдається закривати низку потреб і тим самим - рятувати життя.

  • Сьогодні ми отримали пожежно-технічне обладнання для наших фахівців. Такі речі швидко виходять з ладу, тому потребують постійного оновлення. Комплекти, які передбачено для тимчасово окупованих територій, наразі стануть у пригоді в Запорізькому районі. Щиро дякую USAID за підтримку наших рятувальників! - зазначив т.в.о начальника ГУ ДСНС Владислав Гусинський.

Департамент внутрішньої політики та інформаційної діяльності

Читайте також