Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

“Кожна перемога важлива”, - на Запоріжжі нагородили найкращих спортсменів

7 вересня 2023 - 19:40

З нагоди Дня фізичної культури та спорту відбулася сьома урочиста церемонія нагородження переможців обласного конкурсу «SPORT STAR 2023». Так, представники обласної влади привітали з професійним святом тренерів, спортсменів, ветеранів галузі та шанувальників. 

Війна не зупинила наших чемпіонів - наперекір очікуванням вони продовжують тренуватися, змагатися та досягати нових висот. Спорт став важливою частиною боротьби. Свою міць вони доводять не лише на змаганнях, але й на фронті: після початку широкомасштабного вторгнення зброю до рук взяли 46 запорізьких спортсменів та тренерів, 11 з них поклали свої життя за волю та майбутнє держави. 

  • Кожен з вас виборює власні нагороди і показує всьому світу, що Україна незламна і непоборна. Проти окупантів б'ються багато спортсменів, які щодня демонструють свій незламний дух. Бажаю вам Перемоги в усьому - житті, спорті, перед ворогом. Зичу міцного здоров’я тренерам, які попри все роблять свою справу та виховують нове покоління чемпіонів, - наголосив Юрій Малашко.

За сумлінну й плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури та спорту Запорізької області в умовах воєнного стану очільник ЗОВА вручив подяки голові відокремленого підрозділу всеукраїнської федерації військово-спортивних багатоборств Карлену Азізяну, старшому тренеру з дзюдо КЗ "ОСДЮСШОР з боротьби вільної і дзюдо" ЗОР Євгену Брекову, директору ДЮСШ "Локомотив" Євгену Морозову, директору Департаменту спорту, сім’ї та молоді ЗМР Владиславу Ковпаку, тренеру-викладачу Спеціалізованої дитячо-юнацької школи олімпійського резерву «МОТОР-СІЧ» зі стрибків у воду Тетяні Туровій.

  • Сьогодні ми відзначаємо найкращих тренерів та спортсменів, учасників світових змагань, олімпійських, паралімпійських ігор. Незважаючи на війну, розуміємо - спорт зупинити неможливо, адже ми продовжуємо боротись та перемагати. Завдяки нашим чемпіонам, зокрема й запорізьким, на всіх міжнародних аренах лунає український гімн та піднімається синьо-жовтий стяг. Подолаємо все! - зазначила начальниця Управління фізичної культури, молоді та спорту ОДА Наталія Власова.

В номінації «Кращий спортсмен та спортсменка з олімпійських видів спорту 2023» перемогли Насібов Парвіз Паша-огли та Бабак Людмила, звання «Кращого спортсмена та спортсменки з неолімпійських видів спорту 2023» отримали Бобков Юрій та Воскресенська Анастасія, «Сильні духом 2023» - Гаращенко Кирило й Помазан Марія, «Кращим тренером 2023» став Євгеній Чертков, «Олімпійською надією 2023» - Андрій Васильєв, а «Кращою командою з ігрових видів спорту 2023» - гандбольна команда «Мотор».

Департамент внутрішньої політики та інформаційної діяльності

 

Читайте також

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 371 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

В Запоріжжі привітали 76 золотих медалістів

Впродовж доби окупанти 272 рази вдарили по Запорізькій області