Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Обласна влада відзначила активних представників Пологівського району

23 серпня 2023 - 16:20

У день Державного прапора України та напередодні Дня Незалежності України очільник ЗОВА Юрій Малашко відзначив кращих службовців та активістів Пологівського району. 

  • Хочу вас всіх привітати з Днем прапора України та прийдешнім Днем Незалежності України. Для кожного з нас незалежність здобувалася в різні роки та часи. Особисто для мене, в 2014 році, коли ми пішли на фронт та виборювали нашу незалежність: коли гинули кращі сини та доньки, коли щастя кожної родини було в тому, щоб повертались діти додому. Хочу побажати кожному з вас, аби Господь оберігав вас та ваші сім’ї, а всі, хто зараз на фронті - поверталися додому. Слава Україні, - привітав голова ЗОВА Юрій Малашко.

За активну громадську позицію, вагомий внесок в забезпечення розвитку волонтерського руху, благодійну і гуманітарну діяльність в умовах воєнного стану подяку оголошено колективу БО “БФ «Світ. Україна. Пологи»”.

За високий професіоналізм, вагомий особистий внесок в забезпечення першочергових аварійно-ремонтних робіт житлових будинків та об’єктів критичної інфраструктури Гуляйпільської територіальної громади голова ОВА вручив подяку майстру з обслуговування конструктивних елементів будівель та споруд КП “Житлосервіс” Гуляйпільської міської ради Володимиру Терновому.

За сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання службових обов’язків в умовах воєнного стану нагороджено першу заступницю начальника Оріхівської міської військової адміністрації Анну Андрієшину.

Крім того, за сумлінну плідну працю і вагомий особистий внесок у справу навчання і виховання підростаючого покоління в умовах воєнного стану відзначено начальницю відділу освіти Токмацької міської ради Вікторію Тарасову.

Вільна частина Пологівського району знаходиться в зоні активних бойових дій, але попри це на територіях працюють органи влади, комунальні служби та органи правопорядку.

 

 

Департамент культури та інформаційної політики

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 864-го дня війни

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 371 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

В Запоріжжі привітали 76 золотих медалістів