Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізька область більше п’яти років успішно співпрацює з Агентством США з міжнародного розвитку - USAID.

17 серпня 2023 - 16:50

Результатом успішного впровадження в області проєктів USAID стало те, що ВПО покращили свої бізнесові навички, отримали грантову підтримку у вигляді обладнання, потрібного для відкриття бізнесу,  додатково створили робочі місця.

У період масштабної військової російської агресії Агентство США з міжнародного розвитку USAID активно підтримує Запорізьку область, що підтверджує впровадження у 2022 році трьох нових проєктів USAID, в рамках яких отримано частину запланованої міжнародної технічної допомоги. 

Запорізька обласна військова адміністрація висловлює подяку Проєкту USAID «Демократичне врядування у Схiднiй Українi» за системну підтримку розвитку Запорізької області, як надійного союзника та партнера. Окрема подяка за оперативну технічну допомогу у вигляді обладнання для облаштування вуличних пунктів обігріву та Центрів ВПО області.

В рамках Проєкту USAID «Демократичне врядування у Схiднiй Українi» від Фонду Говарда Баффетта область отримала міжнародну технічну допомогу у вигляді 15 потужних дизельних генераторів 70 кВт з метою запобігання і ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій, надання допомоги постраждалому населенню, проведення невідкладних відновлювальних робіт і заходів. Фонд Говарда Баффетта передав генератори в якості благодійної пожертви до БО «Благодійний фонд «Українська фундація», з якою ЗОВА уклала Договір благодійної пожертви з БО «Благодійний фонд «Українська фундація».

Співпраця з USAID допоможе не лише відновити інфраструктуру, але й створити модель відновлення, яка може бути використана в інших регіонах України, що зазнали руйнувань. Спільними зусиллями можливо побудувати краще майбутнє для України та створити зразок успішної відбудови для інших країн, що стикаються з аналогічними викликами.

 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 864-го дня війни

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 371 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

В Запоріжжі привітали 76 золотих медалістів