Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

В ЗОДА розробляють дорожню карту для ветеранів, членів сімей та родин загиблих

17 серпня 2023 - 15:00

Під головуванням заступника голови ЗОДА Євгена Мироненка відбулася нарада щодо формування цілісної та комплексної ветеранської політики в області. До заходу долучились представники структурних підрозділів облдержадміністрації: соціального захисту населення, оборонної роботи та взаємодії з правоохоронними органами, охорони здоров’я, освіти і науки, економічного розвитку і торгівлі, культури та інформаційної політики, внутрішньої політики, молоді, фізичної культури та спорту та фахівці Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області, Запорізького обласного центру зайнятості, Запорізького обласного центру комплектування та соціальної підтримки, сектору у справах ветеранів у Запорізькій області Міністерства у справах ветеранів України, Запорізького обласного відділення Фонду соціального захисту осіб з інвалідністю.

Під час наради присутні розглянули питання визначення спектру послуг ветеранам, членам сімей та членам сімей загиблих і посилення спроможностей у наданні всебічної допомоги на місцях. Наразі ведеться робота з перегляду кількості та видів послуг, кваліфікованих надавачів цих послуг та, безпосередньо, фактичних центрів надання послуг. 

  • Наше головне завдання на сьогодні спрямувати усі зусилля, аби підтримка, яка надається, максимально відповідала індивідуальним потребам та була доступна зазначеній категорії. Спільними зусиллями маємо забезпечити комфортні умови отримання послуг, - наголосив заступник голови ОДА Євген Мироненко.

За результатами наради надано доручення узагальнити перелік послуг, які надаються органами державної, місцевої влади, громадськими організаціями в межах регіону. Наразі, розроблення уніфікованої дорожньої карти для ветеранів, членів сімей та членів сімей загиблих – одне з пріоритетних завдань влади.

 

За матеріалами Департаменту соціального захисту населення ОДА

 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 864-го дня війни

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 371 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

В Запоріжжі привітали 76 золотих медалістів