Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

“Висококваліфіковані медичні працівники - міцний тил держави”: очільник ЗОВА привітав колектив Запорізького державного медико-фармацевтичного університету з професійним святом

27 липня 2023 - 16:50

Сьогодні велика відповідальність лежить на викладачах, які дають знання новому поколінню лікарів та готують їх до роботи в надскладних умовах. З нагоди Дня медика очільник обласної військової адміністрації Юрій Малашко зустрівся з колективом Запорізького державного медико-фармацевтичного університету та привітав з професійним святом фахівців, які готують молодих спеціалістів до боротьби на медичному фронті.

  • Війна почалась ще у 2014 році та з того часу ми спостерігаємо за ефективною роботою медиків, які рятують цивільних та військових. З дня в день, вони виконують цю складну роботу та допомагають українським захисникам виборювати Перемогу. Окремої шани заслуговують викладачі, які виховують покоління майбутніх лікарів. Висококваліфіковані медичні працівники - міцний тил держави. Дякую за ваш вклад в майбутнє України, - зазначив Юрій Малашко.

З нагоди Дня медика очільник ЗОВА вручив колективу Запорізького державного медико-фармацевтичного університету грамоту за плідну педагогічну діяльність, високий професіоналізм, вагомий внесок у підготовку кваліфікованих фахівців галузі охорони здоров’я в умовах повномасштабного вторгнення рф. Попри воєнний стан, викладачі та студенти хочуть повернутися в аудиторії та продовжити роботу на власному фронті.

 

Департамент культури та інформаційної політики

 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 865-го дня війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 361 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 864-го дня війни

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 371 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок