Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Бійців Добровольчого формування територіальної громади привітали з першою річницею

26 липня 2023 - 17:40

З нагоди першої річниці створення військового формування в обласному центрі привітали бійців ДФТГ №6 "Запоріжжя", до складу якого увійшли колишні правоохоронці, зокрема пенсіонери та ветерани МВС, учасники АТО/ООС та небайдужі жителі Запоріжжя. До урочистого заходу долучився заступник голови ОДА Євген Мироненко, начальник ГУНП в Запорізькій області Артем Кисько, керівники військових підрозділів на території області, представники обласної та міської влади. 

З перших днів повномасштабного вторгнення бійці добровольчого підрозділу виконують завдання щодо охорони публічної безпеки, а надалі забезпечуватимуть правопорядок громадян на деокупованих територіях в координації з національною поліцією.

За особисту мужність виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане служіння українському народові та з нагоди річниці від створення Добровольчого формування територіальної громади №6 "Запоріжжя" від обласної державної адміністрації бійцям вручили медалі, подяки та грамоти. 

  • Висловлюю свою шану українським воїнам, які полягли в цій страшній війні проти рашистської окупації та безмежну вдячність й захоплення всім тим, хто зараз у складі Сил оборони захищає нашу рідну Україну. Ваше формування є одним з елементів забезпечення цілісності наших територій. Бажаю сили духу, мужності, міцного здоров’я, а головне - непохитності віри в нашу перемогу. Слава Україні! - привітав добровольців заступник голови ОДА Євген Мироненко.

 

Департамент культури та інформаційної політики 

 

(., 0Kb)

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 361 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 864-го дня війни

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 371 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році