Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Зінаїда Бойко на прямому зв’язку з жителями Запорізької області

18 липня 2023 - 15:20

Під час “гарячої лінії” керівниця апарату ОДА Зінаїда Бойко поспілкувалася з жителями області. Звернення стосувалися електропостачання прифронтових територій та допомоги внутрішньо переміщеним особам.

Внаслідок бойових дій велика кількість людей втратили свої домівки та були вимушені виїхати з рідних міст. Таким людям важко адаптуватися в новому місці, але обласна влада робить все можливе, щоб допомогти потребуючим. Так, на “гарячу лінію” звернулася жінка, яка опікується внутрішньо переміщеним літнім чоловіком. Пенсіонеру важко самостійно пересуватися, тому він потребує допомоги соціальних працівників.  Керівниця апарату ОДА скерувала відповідне доручення до профільного структурного підрозділу, аби надати всю необхідну допомогу чоловіку.

Регулярні ворожі обстріли з початку повномасштабного вторгнення нищать інфраструктуру України. Одне із звернень від жительки Пологівського району стосувалося відновлення електропостачання у прифронтовому селищі. Всі відповідні служби працюють, але активні бойові дії на території Запорізької області не дозволяють фахівцям провести аварійно-відновлювальні роботи в повному обсязі. Попри це, в області триває інтенсивне відновлення доступних для спеціалістів об’єктів. Зінаїда Бойко направила інформацію фахівцям на розгляд. 

Обласна влада продовжує розв’язувати проблеми громадян та оперативно реагувати на сигнали громадськості. Громадяни можуть безоплатно звернутися зі своїми проблемами за номером 0-800-503-508 або у телеграм чат-бот

Наступна “гаряча лінія” за графіком запланована на 25 липня, під час якої голова ЗОДА Юрій Малашко відповість на питання громадян. 

 

Департамент культури та інформаційної політики

 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 865-го дня війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 361 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 864-го дня війни

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 371 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок