Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

В День працівників металургійної та гірничодобувної промисловості нагородили кращих фахівців

16 липня 2023 - 11:15

До початку повномасштабного вторгнення, Запорізька область була одним з найбільш розвинутих промислових регіонів. Наразі весь індустріальний сектор зазнає значних збитків через постійні удари військових рф по заводах, скорочення виробництва, ускладнення логістичних операцій тощо.

  • Ваша робота не проста, вона вимагає витримки, сили, наснаги. В час, коли ЗСУ виборюють перемогу на фронті, ви створюєте міцний тил залишаючись на виробництві та відповідально продовжуєте робити свою справу. Після завершення бойових дій ми обов’язково все відбудуємо та відновимо індустріальний потенціал Запорізької області, - привітав фахівців металургійної сфери очільник ЗОДА Юрій Малашко.

За сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у забезпечення сталої роботи промисловості Запорізького регіону в умовах воєнного стану та з нагоди Дня працівників металургійної та гірничодобувної промисловості Юрій Малашко вручив подяки кращим працівникам ПАТ «Електрометалургійний завод «Дніпроспецсталь» імені А.М. Кузьміна»:

  • Леоніду Зирянову - начальнику цеху випробувань;

  • Сергію Кирпичову - сталевару електропечі сталеплавильного цеху № 2;

  • Світлані Палагуті - начальнику фінансового відділу;

  • Олексію Савченку - слюсарю з контрольно-вимірювальних приладів та автоматики цеху контрольно-вимірювальних приладів та автоматики;

  • Ірині Ярошенко - провідному інженеру виробництва шихтопідготовки.

Наразі задля підтримки та стабілізації рівня економіки держави, підприємства регіону функціонують на 60%, а фахівці залишаються на місці та продовжують працювати задля нашої спільної перемоги. І навіть в умовах повномасштабної війни, працюючи на неповну потужність, співробітники одного з промислових об’єктів в І кварталі 2023-го збільшили  обсяг виробництва на 16,6 %.   

  • Сьогодні - важливий день для людей нашої професії та всього Запоріжжя. Завдяки нашим унікальним людям та знанням ми можемо не лише вдосконалювати вміння та покращувати технології, але й ділитися ними з іншими. Щиро бажаю всім працівникам та їх родинам безпеки, спільної перемоги. Віримо в державу та всю нашу велику родину ПрАТ "ДНІПРОСПЕЦСТАЛЬ", - зазначив голова правління Сергій Кійко.

 

Департамент культури та інформаційної політики 

 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 865-го дня війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 361 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 864-го дня війни

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 371 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни

В Запоріжжі відкрили регіональний офіс «Зроблено в Україні» для підтримки економіки під час війни

Запоріжжя відвідав тимчасово виконуючий обовʼязки міністра молоді та спорту України Матвій Бідний – обговорили перспективи розвитку спорту в прифронтовому регіоні

В Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

Спільна робота Запорізької ОДА, бізнесу та волонтерів: військовим передали велику партію автівок