Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У Запорізькій області працюють над реалізацією спортивного потенціалу молоді

3 липня 2023 - 13:30

Під головуванням заступника голови ЗОДА Віталія Сиволапа відбулося засідання колегії Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації, де розглянули важливі питання сфери фізичної культури і спорту в умовах повномасштабного вторгнення рф на територію України. До засідання долучилися представники профільних районних структурних підрозділів, спортивної громадськості, керівники закладів та установ фізичної культури, спорту та по роботі з молоддю.

Так, присутні обговорили функціонування дитячо-юнацького спорту в Запорізькій області в умовах воєнного стану, особливості реалізації державної молодіжної політики в Запорізькій області, координацію та реалізацію внутрішнього потенціалу молоді в умовах війни та післявоєнний період. Окрему увагу приділили питанню формування молодіжного комьюніті. Крім цього учасники засідання розглянули особливості організації роботи спортивних закладів на тимчасово окупованій території Мелітопольської громади та діяльність Запорізької обласної федерації ушу.

Під час засідання, начальниця Управління молоді, фізичної культури та спорту Наталія Власова розповіла про порядок встановлення та виплату в 2023 році стипендій спортсменам і тренерам. Виплати нараховуватимуться за результатами рейтингу виступів на змаганнях з олімпійських, неолімпійських видів спорту та видів спорту осіб з інвалідністю.

Віталій Сиволап своєю чергою подякував спортивній громадськості за патріотизм, наснагу, участь у виховані вольової, фізично загартованої здорової молоді та  високі результати спортсменів, яких вони досягають навіть в умовах повномасштабної війни.


Департамент культури та інформаційної політики

Читайте також