Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Над Запоріжжям замайорів прапор Військово-Морських Сил

2 липня 2023 - 11:20

В обласному центрі відбулася щорічна урочиста церемонія підняття прапору Військово-Морських Сил Збройних Сил України. Україна пишається кожним військовим ВМС, адже від початку повномасштабного вторгнення моряки першими дали гідну відсіч ворогу  на південному узбережжі та завдають відчутних втрат зараз, під час спільних бойових операцій з іншими підрозділами захисників. Військово-Морські Сили є невід'ємною складовою Збройних Сил України у захисті незалежності, територіальної цілісності України.

До урочистостей у День Військово-Морських Сил Збройних Сил України долучилась керівниця апарату Запорізької обласної державної адміністрації Зінаїда Бойко, представники міської влади, військовослужбовці, молодь.

Хвилиною мовчання зібрання вшанувало пам'ять воїнів, які загинули у боротьбі з ворогом за незалежність нашої держави й мир на українській землі. Службовці Військово-Морських сил Збройних Сил України здобули безсмертну славу в боях з російськими окупантами, відзначились у багатьох вирішальних битв цієї війни.

Президент України присвоїв звання Героя України та вручив орден «Золота Зірка» заступнику командира батальйону морської піхоти 35-ї окремої бригади морської піхоти Сергію Дудіну, який звільняв від ворога землі Херсонщини, а зараз воює на Бердянському напрямку.  Указом Президента почесною відзнакою «За мужність та відвагу» нагороджено шість підрозділів Військово-Морських Сил Збройних Сил України. 

 

Департамент культури та інформаційної політики

 

Читайте також

Кращі практики співпраці бізнесу, влади та ГО: оголошено конкурс історій

«Школа офлайн»: МОН запустило нову гарячу лінію

Соціальна сфера Запоріжжя: економія електроенергії – вимога часу

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 30.07.2024

Впродовж доби окупанти 395 разів ударили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 888-го дня війни

«Зміни в проєкті не повинні вплинути на термін виконання робіт», – Іван Федоров щодо відбудови будинку по пр. Соборному, 44

Як протидіяти торгівлі людьми: у Запоріжжі провели круглий стіл

Житлові субсидії: як заощадити під час опалювального сезону

Запрацював сервіс для подання заяв до міжнародного Реєстру збитків

Сервіс єПідприємець: як відкрити бізнес під ключ за однією заявою

Окупанти продовжили незаконний арешт кримськотатарським активістам