Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

60-річчя служби відзначають слідчі органи внутрішніх справ України

1 липня 2023 - 12:00

З нагоди ювілейної дати в обласному центрі урочисто нагородили кращих слідчих Національної поліції Запорізького регіону, які попри складну службу в умовах сьогодення продовжують забезпечувати законність, порядок та допомагати мешканцям регіону. До заходу долучився заступник голови ОДА Євген Мироненко, начальник ГУНП в Запорізькій області Артем Кисько, начальник слідчого управління ГУНП Руслан Усманов, колективи підрозділів поліції, ветерани слідства тощо.

В урочистій атмосфері відзначили роботу кращих поліцейських запорізького слідчого управління: правоохоронцям вручили медалі, подяки та грамоти за сумлінну, плідну працю, зразкове виконання службових обов’язків, а також вагомий внесок у боротьбу зі злочинністю в умовах воєнного стану.

  • На вас покладена надзвичайно важлива місія - сьогодні ви не лише працюєте на благо людей тут, на вільній території, а й боретесь за кожний клаптик української землі та звільняєте нашу рідну Україну від загарбників разом зі Збройними силами України. Щоденно ви демонструєте свою майстерність, відвагу та мужність. З впевненістю хочу сказати, що допоки ви на захисті закону, прав та свобод - громадяни під захистом, - зазначив Євген Мироненко.

Крім цього, зі словами привітання звернувся начальник ГУНП в Запорізькій області, який звернув увагу на відповідальність покладену на правоохоронні органи та подякував за їх роботу.

  • Слідчі - це еліта правоохоронної системи. Наша поліцейська родина пишається кожним з вас і тим, як ви несете службу сьогодні. Щодня ви працюєте на високому професійному рівні, комунікуєте з громадянами, органами судів, прокуратурою, державним бюро розслідувань, іншими структурами та робите вагомий внесок у підвищення авторитету всієї поліції, - Артем Кисько.

 

Департамент культури та інформаційної поліції

Читайте також