Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

“Все, що ми робимо зараз - заради нашого спільного майбутнього!”: Юрій Малашко долучився до панельної дискусії

28 червня 2023 - 21:00

Зараз, коли підступний ворог намагається зазіхнути на нашу землю, нашу державність, зафіксовані в головному нормативно-правовому документі України, захистити вкрай важливо. Та студентство і молодь вже довели, що вони точно в змозі стати на захист Конституції, а ми маємо зробити все, аби захистити права молоді.

З нагоди святкування 27-річниці з дня прийняття Конституції України, в обласному центрі провели панельну дискусію. В рамках заходу обговорили, чому в умовах війни захист прав та право на захист є важливим, та наскільки велику роль у цьому відіграє саме молодь.

Молодь - рушійна сила нашої держави. Тому питання захисту прав та свобод, а також - дотримання нашого Основного Закону є вкрай актуальним для молодих українців. Того закону, який визнано одним з кращих в Європі, і який найчіткіше фіксує демократичні цінності. 

  • Згадаймо Революцію Гідності. Тоді саме молодь вийшла на захист нашої Конституції. Саме студентство та молодь тоді відстояли наш Основний закон, - нагадав очільник ЗОВА Юрій Малашко. 

В ході дискусії учасники заходу наголосили, що саме молоде покоління українців є зміно- та державотворцями в нашій країні. І їх роль у розбудові держави та її законів  неможливо применшити. Тож спікери надихнули молодь бути обізнаною, спраглою до знань та рішучою. 

  • Ми ж зараз маємо зробити все, щоб молодь знала і відчувала - все, що робиться, все, за що ми разом боремося та, що разом захищаємо - це заради нашого спільного мирного майбутнього в успішній демократичній незалежній державі, -  наголосив Юрій Малашко. 

 

 

Департамент культури та інформаційної політики

 

Читайте також

За матеріалами СБУ заочно засуджено 4 колаборантів, які допомагають підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Стартувала реєстрація на вступні випробування для майбутніх бакалаврів

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 282 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 865-го дня війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 361 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 864-го дня війни

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 371 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 863-го дня війни