Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Євген Мироненко на прямому зв'язку з жителями області

27 червня 2023 - 17:40

Заступник голови ЗОДА Євген Мироненко, відповідно до визначеного графіку, провів спілкування з мешканцями Запорізької області під час “гарячої лінії”. Протягом години телефоном звернулись 5 громадян. Головні проблемні питання, які турбували населення - водопостачання, надання безоплатної правової допомоги та питання оплати праці працівникам освіти з громад Мелітопольського району, які вимушено переїхали на підконтрольну українській владі територію.

Одна з заявниць виступила з колективним зверненням від імені мешканців села Юльївка щодо гуманітарного питання з відновлення водопостачання та водовідведення в житлових будинках. Євген Мироненко взяв ситуацію під контроль та дав доручення профільному структурному підрозділу відреагувати на обставини, а також долучив до розв'язання проблеми керівника Запорізької районної військової адміністрації.

Зі схожим питанням, стосовно відсутності водопостачання у дачному кооперативі, звернувся чоловік. Дане питання має розглянутися спільно з представниками керівництва кооперативу та місцевої та районної влади.

Також на “гарячу лінію” звернулась жінка, що вимушена була виїхати з Мелітопольського району. Покинувши свій дім, вона продовжує працювати вчителькою та викладати дітям в режимі онлайн, але вже рік, за її повідомленням, не отримує заробітну плату. Євген Мироненко пообіцяв вивчити питання та знайти шляхи його вирішення.

Кожне звернення, що надійшло під час “гарячої лінії”, опрацьовано. Всім хто звернувся, заступник голови ЗОДА надав чіткі та вичерпні відповіді та пообіцяв посприяти у розв'язанні проблемних питань. На додаток, було залучено відповідальних за напрямки осіб, які мають найближчим часом зв'язатися з кожним заявником особисто.

Наступна “гаряча лінія” за графіком запланована на 29 червня, під час якої голова ЗОДА Юрій Малашко відповість на питання громадян.

 

Департамент культури та інформаційної політики

Читайте також