Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У ЗОВА нагородили переможця чемпіонату Європи з баскетболу серед ветеранів у категорії 75+

26 червня 2023 - 15:15

Запорізькі спортсмени продовжують перемагати на міжнародній арені. З 10 по 17 червня в місті Альбуфейра (Португалія) пройшов чемпіонат Європи з баскетболу серед ветеранів у віковій категорії 75+. У складі чоловічої збірної команди України перемогу здобув запорізький спортсмен Віталій Красносельський.

З нагоди здобуття золотої нагороди для нашої країни в Запорізькій ОВА відбулась пресконференція, на якій переможець розповів про підготовку до європейської першості, труднощі та особливості проведення чемпіонату.

  • Сьогодні як ніколи важко готуватися до різних змагань. Постійний стрес, повітряні тривоги та інші виклики воєнного стану нерідко відображаються на здоров’ї. Це мотивує бути більш уважними до себе та зовнішніх факторів, які можуть негативно вплинути на результат змагань. Попри це спортсмени щоразу досягають нових вершин та демонструють всьому світу, що Запорізька область - колиска українських переможців, - зазначив Віталій Красносельський.

До заходу також долучилися заступник голови ОДА Віталій Сиволап та начальник Управління молоді, фізичної культури та спорту ОДА Наталія Власова, які вручили Віталію Красносельському подяку від Запорізької обласної державної адміністрації за високий професіоналізм, формування позитивного спортивного іміджу України на світовій арені та привітали з отриманням поважного звання чемпіона Європи.

  • Спортсмени Запорізької області продовжують виборювати перші місця на світових турнірах. Велика вдячність всім, хто представляє нашу державу на міжнародній арені та дає гідний приклад молодшому поколінню. Це вчергове доводить, що українці - непереможний народ!, - зазначив Віталій Сиволап.

 

Департамент культури та інформаційної політики

 

Читайте також

Ремонти на 17 мільйонів гривень: ЮНІСЕФ фінансує роботи з покращення водопостачання сільських громад

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році

За матеріалами СБУ заочно засуджено 4 колаборантів, які допомагають підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Стартувала реєстрація на вступні випробування для майбутніх бакалаврів

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 282 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 865-го дня війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 361 раз вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 864-го дня війни

Голова Запорізької ОДА Іван Федоров передав 4 позашляховика громадам області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області