Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

“Стабільність функціонування великої державної системи залежить від кожного з вас”, - Юрій Малашко привітав працівників ОДА з Днем держслужбовця

23 червня 2023 - 17:10

З нагоди професійного свята відзначили людей, які займають провідні ролі у зміцненні країни і координації дій всіх структур. 

  • Два роки поспіль свято має для нас особливий зміст. Державні службовці в складний для країни час продемонстрували свою стійкість, відданість справі і патріотизм. Стабільність функціонування великої державної системи залежить від кожного з вас. Пліч-о-пліч з військом, волонтерами та всіма, хто наближає нашу перемогу. Ні обстріли, ні тортури, ні окупація не стали на заваді, адже, вірні присязі, ви продовжуєте виконувати свої професійні обов’язки. Дякую за сумлінну працю. Вічна пам’ять тим, хто поклав життя за майбутнє країни. Тримаймо стрій! Разом до перемоги, - зазначив Юрій Малашко.

За ініціативи первинної профспілкової організації Національного агентства України з питань державної служби і за підтримки БФ «Гуманітарні ініціативи» виготовлено пам’ятну медаль, присвячену 30-й річниці з дня прийняття першого Закону України «Про державну службу». Пам’ятна медаль дозволить суспільству усвідомити роль державних службовців у зміцненні країни і відзначити кращих із них. 

Так, за сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, вагомий особистий внесок у забезпечення державної політики у сфері державної служби в умовах воєнного стану та з нагоди Дня державної служби пам’ятною медаллю  «Державна служба України 30 років» нагороджено:

  • Марину Воловик - заступника директора департаменту – начальника управління реформ і розвитку медичної допомоги Департаменту охорони здоров'я Запорізької облдержадміністрації;

  • Андрія Романця - головного спеціаліста відділу взаємодії з правоохоронними органами апарату Запорізької облдержадміністрації;

  • Євгена Конченка - головного спеціаліста відділу природоохоронних програм та фондів управління  раціонального використання  природних ресурсів та природоохоронних програм Департамент захисту довкілля Запорізької облдержадміністрації.

 

 


Департамент культури та інформаційної політики

 

Читайте також