Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Юрій Малашко привітав митників з професійним святом

23 червня 2023 - 16:10

Напередодні Дня митної служби України начальник ЗОВА Юрій Малашко привітав митників з професійним святом та вручив нагороди за сумлінний захист економічних інтересів України.

  • Найголовніше, коли всі ми працюємо на своєму фронті. На жаль, ворог підступний та робить все, щоб ми не вистояли, а наш контрнаступ був не такий, яким він має бути. Захисники  працюють, кожен на своєму напрямку звільняють наші території. Хочу побажати кожному з вас витримки, сили духу і найголовніше – здоров’я вам і вашим рідним. Щоб кожен зміг повернутись до своїх домівок, якщо вони окуповані, та з радістю виконували свою роботу. До перемоги!, - зазначив Юрій Малашко.

За сумлінну плідну працю та вагомий внесок у забезпечення розвитку митної безпеки, захист економічних інтересів України в умовах воєнного стану Юрій Малашко нагородив відзнакою Президента України “За оборону України” начальника Запорізької митниці Олександра Бєлінського та начальника митного поста “Запоріжжя” Запорізької митниці Андрія Стасюка, а також медалі “За розвиток Запорізького краю”.

Також під час урочистої церемонії керівництво Запорізької митниці нагородили нагородами, грамотами та позачерговими званнями.

 

Департамент культури та інформаційної політики

 

Читайте також