Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Розвиток регіону в умовах воєнного стану та відновлення - Запорізька ОВА підписала Меморандум заради консолідації сил з науковцями

15 червня 2023 - 15:20

Попри активні бойові дії на території області, тимчасову окупацію частини територійЗапорізька обласна державна адміністрація активно працює над удосконаленням управління у всіх сферах життєдіяльності регіону та проводить посилену підготовку до деокупації громад. В рамках комплексного опрацювання першочергових заходів залучено відповідних фахівців. Так, за ініціативи облдержадміністрації спільно з Національним інститутом стратегічних досліджень та Державною навчально-науковою установою «Академія фінансового управління» укладено Меморандум про співпрацю. 

Підписантами стали голова Запорізької ОДА, керівник обласної військової адміністрації Юрій Малашко, директор НІСД Олександр Богомолов та президентка ДННУ «Академія фінансового управління» Тетяна Єфименко. 

Сторони домовились про консолідацію зусиль для забезпечення науково-аналітичного, експертного і методичного супроводу діяльності Запорізької обласної державної адміністрації у реалізації стратегії стійкого соціально-економічного розвитку регіону в умовах воєнного стану та повоєнного відновлення на основі впровадження антикризових інноваційних механізмів місцевого та регіонального управління змінами, з урахуванням стандартів глобального управління Environmental, social, and corporate governance (ESG). 

 


Департамент культури та інформаційної політики


Читайте також

«Воду слід використовувати свідомо», – гендиректор КП «Облводоканал» Сергій Басанський

Як перенести літню спеку безпечно: поради спеціаліста

Ремонти на 17 мільйонів гривень: ЮНІСЕФ фінансує роботи з покращення водопостачання сільських громад

Пілотний проєкт «Укрпошта. Аптека»: в чому суть та як зробити замовлення?

Як здійснюються лікарняні виплати у 2024 році

За матеріалами СБУ заочно засуджено 4 колаборантів, які допомагають підтримувати окупаційний режим на території Запорізької області

Стартувала реєстрація на вступні випробування для майбутніх бакалаврів

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 282 рази вдарили по Запорізькій області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 865-го дня війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області

Впродовж доби окупанти 361 раз вдарили по Запорізькій області