Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У Кушугумській громаді завершуються відновлювальні роботи

25 лютого 2023 - 11:20

Перший заступник голови Запорізької ОДА Геннадій Тімченко перевірив хід ремонтних робіт пошкоджених у результаті російських обстрілів будинків в громаді Запорізького району.

В результаті ракетного удару постраждали приватні будинки: дахи, вікна, двері, паркани тощо. Необхідні будівельні матеріали оперативно виділили з резервного фонду за рішенням обласної Комісії ТЕБ та НС. Заступник голови ЗОДА відзначив оперативність проведення ремонтних робіт та подякував волонтерам, працівникам ДСНС та комунальним службам, які допомогли місцевим жителям полагодити їх домівки.

  • Найбільше постраждали конструкції даху та покрівлі. Ремонтникам довелося працювати дуже обережно, щоб зберегти конструкцію будинків. Завдяки оперативному реагуванню, у будівлях практично завершили відновлювальні роботи. На щастя, внаслідок ураження ніхто не постраждав, все інше відновимо після завершення війни, - наголосив Геннадій Тімченко.

Очільник громади Володимир Сосуновський подякував обласній військовій адміністрації та волонтерам за надані матеріали та допомогу у ліквідації наслідків ураження. Зазначив, що завдяки підтримці та взаємодопомозі, люди не постраждають від низької температури та залишаться у власних домівках.


Департамент культури та інформаційної політики

Читайте також