Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Освітяни Запорізької області обговорили проблематику навчального процесу

23 лютого 2023 - 10:50

Актуальні питання діяльності освітніх закладів області в умовах правового режиму воєнного стану на нараді під головуванням заступника керівника ЗОДА Віталія Сиволапа та директорки Департаменту освіти і науки Людмили Бухаріної.

  На засіданні обговорювалися питання щодо актуального стану справ у галузі освіти області, в тому числі формування замовлення документів про освіту випускникам закладів загальної середньої освіти, доступ до Єдиної державної електронної бази з питань освіти, підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів освіти у 2023 році.

Користуючись нагодою в освітянському колі урочисто нагороджено вчителя української мови та літератури Галину Бончеву. За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, відданість своїй справі, плідну педагогічну діяльність, досягнуті успіхи у справі навчання та виховання підростаючого покоління, утвердження в свідомості і почуттях особистості патріотичних цінностей, переконань і поваги до культурного та історичного минулого України, культивування кращих рис української ментальності у надважкий для України час педагога відзначено Почесною грамотою.

Дякуємо освітянам, які в єдності гідно тримають освітній фронт Запорізької області, за злагоджену роботу. Разом до Перемоги!

 

За матеріалами Департаменту освіти і науки

Читайте також