Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Юрій Малашко ознайомився з функціонуванням комбінату «Запоріжсталь» в умовах військової агресії

23 лютого 2023 - 10:00

Керівник ЗОВА з робочим візитом відвідав комбінат «Запоріжсталь». В зустрічі взяли участь операційний директор Метінвесту Олександр Мироненко та генеральний директор «Запоріжсталі» Роман Слободянюк, а також народний депутат Верховної Ради України Муса Магомедов. 

Так, очільник регіону ознайомився з роботою підприємства в умовах воєнного стану. Представники промислового гіганта відзначили, що наразі підприємство продовжує працювати на половину власних потужностей. Щоб зберегти  підприємство та підтримувати економіку країни, металурги знайшли рішення у повній перебудові логістики. 

Також під час візиту на комбінат Юрій Малашко обговорив з керівництвом перспективні напрямки взаємодії із підвищення рівня цивільної оборони в місті та акцентував на необхідності серійного виробництва багатофункціонального безпекового модуля для обладнання укриттів біля об’єктів соціальної інфраструктури. 

Окрім цього, начальник ЗОДА ознайомився з об’ємами допомоги, яку надає "Метінвест" нашим захисникам на передовій. Це й мобільні укриття, захисна амуніція, спецспорядження та інше необхідне приладдя. 

 

Департамент культури та інформаційної політики

Читайте також