Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Олександр Старух привітав з новорічними святами юного художника

31 грудня 2022 - 09:00

Художник та волонтер, відомий на всю країну Максим Бровченко, який був змушений виїхати з рідного Бердянська завітав до Запорізької обласної адміністрації. Голова ОВА привітав талановитого художника з прийдешніми святами та подарував подарунки.

Максим Бровченко – особлива дитина, адже він малює сюжети власного всесвіту, а також на тематику війни. Вторгнення загарбників наклало свій відбиток. Хлопчика вже відзначив Президент України Володимир Зеленський, його картини посідають важливі місця на різноманітних виставках, а одна з них зацікавила та була подарована безпосередньо Папі Римському Франциску.

  • Цей талановитий юнак з палаючим любовью до України серцем пережив окупацію та виїхав до Запоріжжя, щоб допомагати всім чим може. Своїм пензлем він розповідає про історії, які болять всій Україні - про віроломну війну, яку розв'язав наш сусід.

Олександр Старух разом зі своїми заступниками долучився до майстер-класу і під менторством Максима намалював всесвіт. Такі майстер-класи талановитий хлопець проводить для дітей, які були вимушені переїхати з тимчасово окупованих територій. Голова ОВА подарував художнику полотно, на якому він пообіцяв зобразити нашу перемогу та звільнену Запорізьку область. 

 


 

Читайте також