Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Комунальники регіону отримають бронежилети для виконання своїх робочих завдань

30 грудня 2022 - 17:50

Обласна військова адміністрація та благодійний фонд «Запорізький спортивно-стрілецький клуб» об’єднують свої зусилля, аби робота працівників критичної інфраструктури була більш безпечною.

Сьогодні, за участі керівника Запорізької ОВА Олександра Старуха відбулась передача бронежилетів для комунальників Оріхівської, Гуляйпільської, Преображенської та Малотокмачанської громади.

Заступник директора благодійного фонду Денис Пильненький розповів, що бронежилети доставлені до Запоріжжя з Голландії, мають 4-й ступінь захисту, є якісними та легкими, але при цьому захищають серце та інші життєво-важливі органи. Він зазначив, що засоби захисту направлять не лише для потреб комунальних служб, а й Збройних сил України.

Очільник Пологівської районної військової адміністрації Артур Крупський зазначив, що попри небезпеку та постійні обстріли органи місцевого самоврядування та комунальні служби продовжують працювати на місці та надають допомогу громадянам. Тому бронежилети - надважлива у їх роботі річ.

  • Зберегти життя і здоров’я - це дуже важлива справа сьогодні. Обстріли з різних видів озброєння відбуваються у наших громадах як вдень, так і вночі, руйнуючи інфраструктуру. Тому комунальникам та соціальним працівникам дуже часто доводиться виїздити навіть під обстрілами, щоб допомогти місцевим жителям, - зазначив посадовець.

Керівник ЗОВА наголосив, що працівники комунальної інфраструктури та соціальної сфери громад в першу чергу активно допомагають місцевим жителям, тому мають бути у безпеці, виконуючи свою роботу на лінії вогню.

  • Дякую нашим партнерам за те, що допомагають рятувати життя наших комунальників, а особливо енергетиків. Бронежилети, які передали минулого разу, вже не раз рятували життя. Ми маємо мінімізувати шкоду для життя і здоров’я працівників критичної інфраструктури, що продовжують виконувати свої обов’язки в зоні ведення бойових дій, - зазначив Олександр Старух.

 

 

Департамент культури та інформаційної політики

Читайте також