Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізьких адвокатів привітали з професійним святом

17 грудня 2021 - 14:15

19 грудня в  Україні відзначається  професійне свято День адвокатури, яке встановлено 2002 року задля врахування важливої ролі адвокатури в розбудові правової держави, захисті конституційних прав і свобод громадян, великого громадського значення цієї правозахисної інституції. Сьогодні, напередодні свята, представників цієї благородної професії привітали керівники області.

В урочистому заході взяли участь голова обласної ради Олена Жук, керівник апарату обласної державної адміністрації Зінаїда Бойко, керуючий справами виконавчого апарату обласної ради Володимир Подорожко, керівники та представники адвокатських рад та об’єднань.

Керівник апарату обласної державної адміністрації Зінаїда Бойко зазначила, що це професійне свято відображає  велике суспільне значення інституту адвокатури, є показником рівня демократії в державі, подякувала адвокатам за відстоювання прав та інтересів громадян України, за підтримку в людей віри у справедливість.

Заступник голови ради адвокатів Запорізької області Максим Семенов привітав колег і повідомив, що в Україні сьогодні працює більше 60 тисяч професійних адвокатів.   Колег привітав також голова Запорізького відділення Асоціації адвокатів України Дмитро Майстро.

 Кращі фахівці своєї справи отримали нагороди з нагоди професійного свята. За сумлінну плідну працю, високий професіоналізм, здійснення заходів щодо забезпечення законності, захисту прав і свобод громадян та з нагоди Дня адвокатури медаллю «За розвиток Запорізького краю» нагороджено адвоката Юрія Шутака. Подяку голови Запорізької обласної державної адміністрації оголошено адвокатам Володимиру Валочкіну, Руслані Карі  та Олесі  Курдюковій.

Дякуючи керівникам області та міста за привітання, директор Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях Павло Наливайко зазначив, що право і дотримання законів єдині  для всіх. 

 

Департамент культури та інформаційної політики

 

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 900-го дня війни

Іван Федоров відзначив кращих будівельників Запорізького краю з нагоди професійного свята

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 11.08.2024

Впродовж доби окупанти 422 рази били по 14 населених пунктах Запорізької області.

Відновлення будинку по вул. Якова Новицького після ворожого удару триває – вже цього року запоріжці повернуться до своїх квартир

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 10.08.2024

Впродовж доби окупанти 470 разів били по 9 населених пунктах Запорізької області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 898-го дня війни

Обмін досвідом та ідеями: у Запоріжжі пройшла літня школа «Юний правознавець» для підлітків

У Запоріжжі відзначили Міжнародний день корінних народів світу

Повністю готові: Запорізька гімназія № 63 вже складає розклад для очного навчання дітей

Уряд розширив умови надання грантів для розвитку виноградарства та садівництва