Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Тривають перевірки на дотримання карантинних норм та технічного стану транспорту

26 листопада 2021 - 09:30

На виконання протоколу від 26.10.2021 № 32 позачергового засідання регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Запорізької області здійснено моніторинг стану обслуговування автобусних маршрутів загального користування. Його провели співробітники Управління транспорту та зв’язку  облдержадміністрації, Управління патрульної поліції в Запорізькій області та  Державної служби України з безпеки на транспорті, Запорізького міського управління головного управління Держпродспоживслужби. 

Особлива увага приділялась дотриманню обмежувальних протиепідемічних заходів при наданні послуг з перевезення пасажирів. Так, найбільш поширеними порушеннями, виявленими фахівцями Держпродспоживслужби з боку автоперевізників, були: відсутність фізичного бар’єру між водієм та пасажирами у транспортному засобі, відсутність у транспортних засобах інформаційних матеріалів про заходи профілактики коронавірусної хвороби. Порушень з боку пасажирів автобусів не виявлено.

Також перевіряли дотримання транспортного законодавства. У результаті перевірок було складено акт відносно автоперевізника BUS TOUR, транспортним засобом якого виконувалося перевезення пасажирів за маршрутом сполученням Запоріжжя – Дніпрорудне з порушенням вимог статей 34, 39 Закону України «Про автомобільний транспорт», а також  виявлено автобус з технічною несправністю, який здійснював перевезення пасажирів за автобусним маршрутом регулярних перевезень Запоріжжя – Бердянськ.


Департамент культури та інформаційної політики

Читайте також

Майже 200 мільйонів гривень компенсації за пошкоджене та зруйноване житло: про реалізацію програми єВідновлення в регіоні

У Запоріжжі триває реєстрація на участь у Всеукраїнському забігу «Шаную воїнів, біжу за Героїв України»

Платформа UNITED 24 MEDIA: Україна розповідає світові правду про російсько-українську війну

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 12.08.2024

«Син захищав свою країну. За це його засудили на 24 роки», – мати оборонця Азовсталі Наталя

Впродовж доби окупанти 357 разів били по 11 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 900-го дня війни

Іван Федоров відзначив кращих будівельників Запорізького краю з нагоди професійного свята

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 11.08.2024

Впродовж доби окупанти 422 рази били по 14 населених пунктах Запорізької області.

Відновлення будинку по вул. Якова Новицького після ворожого удару триває – вже цього року запоріжці повернуться до своїх квартир

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 10.08.2024