Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

1 червня – Міжнародний день захисту дітей

2 червня 2021 - 10:00

 З цієї нагоди в усіх обласних центрах соціально-психологічної реабілітації дітей відбулися веселі, яскраві  свята для дітей. 

Так, у Запорізькому обласному центрі соціально-психологічної реабілітації дітей відкрився чудовий  спортивний  майданчик з тренажерами та футбольним полем. Це стало можливим завдяки участі у конкурсі колективу центру, дітей-вихованців та отриманню  міжнародного гранту від Вайсмен-клубів та клубів YMSA. На це свято завітали друзі центру, які надають закладу постійну допомогу. Це і місцеві депутати, і члени Міжнародного жіночого клубу „Віконтеси”,  директор спортивної футбольної школи "Металург" Дмитро Запороженко  та його вихованці, гравці збірної України з футболу, президент молодіжної організації YMSA Юрій Білий. Діти отримали солодощі та багато різноманітних подарунків. Вихованців також привітали діти арт-студії „Пані Ірина” міста Дніпрорудне.

2 червня завдяки Благодійному фонду «Емоція»  дітям-вихованціям Мирненського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей влаштували екскурсію до зоопарку та майстер-клас «Дитячі фантазії».

В Мелітопольському, Пологівському, Оріхівському центрах соціально-психологічної реабілітації дітей пройшли ігрові програми «Вітаємо, літо», творчі майстерні з виготовлення об’ємної аплікації, розпису повітряних кульок «Подаруй посмішку», конкурси малюнків та інші арт-розваги.

Щороку за рахунок коштів обласного бюджету здійснюється оздоровлення дітей шкільного віку, які перебувають в обласних центрах соціально-психологічної реабілітації дітей. І цей рік не став виключенням,  7 червня для 175 вихованців обласних центрів розпочнеться перша оздоровча зміна у позаміському оздоровчому центрі «Прометей», який розташованих на узбережжі Азовського моря.

 

Читайте також

Чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» при Запорізькій ОВА: розглянуто звернення громадської організації

«Наш досвід – наймасштабніший в Україні», – голова Запорізької ОДА Іван Федоров про будівництво «підземних» шкіл у регіоні

Вже восени мешканці пошкодженого внаслідок ворожої ракетної атаки будинку повернуться до відремонтованих осель

«Реанімуємо шкільну освіту», – голова Запорізької ОДА Іван Федоров про співпрацю органів влади в освітній галузі

Мінветеранів удосконалило спосіб організації та надання послуг із психологічної допомоги

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 15.08.2024

Впродовж доби окупанти 397 разів били по 14 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 903-го дня війни

Об’єднали зусилля: голова Запорізької ОДА Іван Федоров розповів про результати співпраці обласної та міської влади

Розширено перелік послуг у ЦНАПах: Уряд ухвалив розпорядження

Понад 450 дітей із Запорізької області відпочили в Міжнародному дитячому оздоровчому центрі «Артек»

Гаряча лінія Запорізької ОДА: заступник голови Євген Мироненко відповів на питання громадян