Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Юні боксери Запоріжжя вибороли призові місця на чемпіонаті України

1 квітня 2021 - 17:50

Сьогодні в Запорізькій обласній державній адміністрації вітали спортсменів та тренерів Запорізької міської федерації боксу. Захід відбувся за участі заступника голови облдержадміністрації Злати Некрасової.

З 8 по 14 березня у м. Ужгород проходив чемпіонат України з боксу серед дівчат, на якому спортсменка Запорізької міської ДЮСШ «Локомотив» Сєдова Аліна (тренери Яковенко А.В., Беладзе А.З.) стала переможцем змагань серед молоді в ваговій категорії до 64 кг.

У м. Кривий Ріг 16-24 березня 2021 року відбувся чемпіонат України серед юніорів 2005-2006 років народження. В змаганнях взяли участь 370 спортсменів з усіх областей України, що стало рекордним за кількістю учасників у цій віковій групі. За підсумками чемпіонату збірна Запорізької області виборола 1 командне місце та завоювала 4 золоті, 2 срібні та 3 бронзові нагороди. Переможцями змагань України стали:

Кирилюс Єгор (тренери Гринь І.С., Карандей С.І.), вагова категорія до 52 кг, СК «Мотор-Січ» м. Запоріжжя;

Передрій Владислав (тренер Оніщенко С.М.), вагова категорія до 48 кг, ДЮСШ №1 м. Мелітополь – був визнаний кращим боксером чемпіонату;

Зеленський Олександр (тренер Сербаєв М.О.), вагова категорія +80 кг, ДЮСШ №1 м. Мелітополь;

Міщенко Дмитро, (тренери Сидоренко І.Г., Сидоренко А.І.), вагова категорія до 63 кг.

Під час урочистостей заступник голови Запорізької обласної державної адміністрації Злата Некрасова привітала  спортсменів та тренерів  з успішним виступом на чемпіонатах України з боксу: 

  • Мені дуже приємно відзначити, що в цьогорічних стартах взяли участь найкращі боксери нашої області, які вибороли нам омріяне 1 місце. Бажаю всім спортсменам і в подальшому демонструвати найкращі зразки спортивної майстерності та гідно представляти Запорізьку область на всеукраїнських змаганнях. Зичу всім успіхів, міцного здоров'я, впевненості у своїх силах та професійного зростання!

Переможців та призерів чемпіонатів України з боксу нагороджено грамотами Запорізької облдержадміністрації та Запорізької міської ради, подяками  Федерації боксу м. Запоріжжя.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Безоплатний онлайн-тест для ветеранів: перевірити своє психічне здоров’я та отримати рекомендації можна в декілька кліків

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 16.08.2024

Впродовж доби окупанти 362 рази били по 13 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського щодо 904-го дня війни

Чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» при Запорізькій ОВА: розглянуто звернення громадської організації

«Наш досвід – наймасштабніший в Україні», – голова Запорізької ОДА Іван Федоров про будівництво «підземних» шкіл у регіоні

Вже восени мешканці пошкодженого внаслідок ворожої ракетної атаки будинку повернуться до відремонтованих осель

«Реанімуємо шкільну освіту», – голова Запорізької ОДА Іван Федоров про співпрацю органів влади в освітній галузі

Мінветеранів удосконалило спосіб організації та надання послуг із психологічної допомоги

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 15.08.2024

Впродовж доби окупанти 397 разів били по 14 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 903-го дня війни