Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Злата Некрасова відповіла на питання громадян

29 березня 2021 - 16:00

Сьогодні, 29 березня, в обласному контактному центрі відбулась пряма телефонна лінія, під час якої на запитання мешканців області відповідала заступниця голови обласної адміністрації Злата Некрасова.

Посадовиці зателефонувало 9 жителів нашого регіону. Найбільше звернень надійшло від мешканців обласного центру, Василівського та Пологівського районів.

Традиційно більшість заявників порушували питання сфери житлово-комунального господарства та соціального захисту, зокрема, виплати матеріальної допомоги і підтримки осіб з інвалідністю. 

Житель м.Токмак повідомив на гарячу лінію, що вже декілька днів немає в своєму помешканні газопостачання, яке відімкнено у зв'язку з виявленням витоку газу. Посадовиця відповіла, що питання буде оперативно вивчено. 

Крім скарг жителі регіону також звертлись на гарячу лінію з власними пропозиціями та ініціативами. Так, одна із мешканок м. Запоріжжя запропонувала створити у дитячій обласній лікарні окрему кімнату для інтелектуального розвитку та виховання малечі, що проходить лікування в медзакладі. Зі свого боку, волонтерка готова допомогти у наповненні дитячого куточка корисною та розвиваючою літературою.

Під час «гарячої» лінії кожному, хто телефонував, надано роз’яснення. Відповідно до норм чинного законодавства всім заявникам надішлють офіційну відповідь. За окремими зверненнями буде вжито оперативних заходів реагування.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

 

Читайте також

Нагорода за розвиток бізнесу: подовжено прийом заявок на національну премію Ukrainian Enterprise Promotion Awards 2024

Безоплатний онлайн-тест для ветеранів: перевірити своє психічне здоров’я та отримати рекомендації можна в декілька кліків

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 16.08.2024

Впродовж доби окупанти 362 рази били по 13 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського щодо 904-го дня війни

Чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність» при Запорізькій ОВА: розглянуто звернення громадської організації

«Наш досвід – наймасштабніший в Україні», – голова Запорізької ОДА Іван Федоров про будівництво «підземних» шкіл у регіоні

Вже восени мешканці пошкодженого внаслідок ворожої ракетної атаки будинку повернуться до відремонтованих осель

«Реанімуємо шкільну освіту», – голова Запорізької ОДА Іван Федоров про співпрацю органів влади в освітній галузі

Мінветеранів удосконалило спосіб організації та надання послуг із психологічної допомоги

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 15.08.2024

Впродовж доби окупанти 397 разів били по 14 населених пунктах Запорізької області