Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізьких артилеристів привітали з Днем Збройних Сил України

4 грудня 2020 - 12:30

Сьогодні, 4 грудня, заступник голови облдержадміністрації Віталій Тишечко взяв участь у святкуванні Дня Збройних Сил України, яке відбулось на території  військової частини А-1978.  На палаці перед музеєм бойових традицій військової частини привітати військових зібрались їх родини та близькі, керівниця апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко, представники органів місцевого самоврядування, представники громадських організацій, волонтери, особовий склад військової частини.

Привітав військових заступник голови облдержадміністрації Віталій Тишечко.

-         Шановні військовослужбовці та ветерани Збройних Сил України! Вітаю вас із святом звитяги та мужності – Днем Збройних Сил України! Це свято тисяч хоробрих воїнів, які обрали справою свого життя служити та захищати Україну, суверенітет та незалежність своєї держави. Вшановуючи героїв сьогоднішнього дня, ми з сумом і вдячністю згадуємо тих, хто віддав власне життя за Україну. Вічна пам’ять героям і вічна слава! Від імені всієї Запорізької громади дякую вам за ратний подвиг оборонців! Слава Україні! Героям Слава!, - звернувся з привітанням до військових заступник голови облдержадміністрації Віталій Тишечко.

Начальник управління ракетних військ і артилерії оперативного командування «Схід» полковник Сергій Мусієнко привітав особових склад. 

  • Сьогодні Збройні Сили України мають найвищий ступінь довіри серед структур сектору оборони. Тільки завдяки справній роботі та самовідданості  воїни Збройних Сил України показали себе з найкращої сторони, не давши змогу противнику пройти в глибину територій України. Я вас вітаю зі святом від щирого серця, зі святом воїнів, зі святом Збройних Сил України! Бажаю вам натхнення, оптимізму, міцного здоров'я, успішного виконання всіх визначених завдань і завжди повертатися живими, - сказав Сергій Мусієнко.

Також в урочистій обстановці відбулось нагородження особового складу.

Під час заходу хвилиною мовчання присутні вшанували пам'ять загиблих побратимів. На їх пам'ять були покладені квіти до пам’ятника загиблих військовослужбовців 55-ої окремої артилерійської бригади «Запорозька Січ».

Нещодавно, 2 грудня, 55-та окрема артилерійська бригада «Запорозька Січ» повернулась з чергової ротації. Особовий склад військової частини повернувся з Донбасу без втрат.

Нагадаємо, у липні запоріжці урочисто зустрічали військовослужбовців 55-ї окремої артилерійської бригади «Запорозька Січ», які повернулися після успішного виконання бойових завдань із зони проведення Операції об’єднаних сил.

Запорізькі артилеристи – одні з перших, хто шість років тому стали на захист своєї держави. На сьогодні запорізькі артилеристи – обличчя нової сучасної армії.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 906-го дня війни

Субсидії: хто та як може оформити?

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 17.08.2024

«Школу ніщо не замінить»: в спеціальній школі-інтернаті № 2 готуються до навчання у змішаному форматі

Впродовж доби окупанти 401 раз били по 15 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 905-го дня війни

Запорізька школа-інтернат «Козацький ліцей»: навчатися офлайн зможуть одночасно 175 учнів

Громади Запорізької області переймають досвід Дніпропетровщини в наданні адміністративних послуг

Грошові сертифікати за інтелектуальні здібності: у Запорізькій області відзначили випускників, що отримали найвищі бали на НМТ

Нагорода за розвиток бізнесу: подовжено прийом заявок на національну премію Ukrainian Enterprise Promotion Awards 2024

Безоплатний онлайн-тест для ветеранів: перевірити своє психічне здоров’я та отримати рекомендації можна в декілька кліків

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 16.08.2024