Український центр культурних досліджень розпочав проєкт «Гастроспадщина України». У рамках проєкту буде створено першу українську енциклопедією «Українська гастроспадщина: традиції гостинності та культура приготування страв». За інформацією Департаменту культури, туризму, національностей та релігій облдержадміністрації, можливість взяти участь у проєкті та отримати сертифікат співавторства можуть усі без винятку. Інформацію можна надсилати в паперовому або електронному вигляді (за необхідністю - із посиланням на Інтернет ресурси) за темами: традиції гостинності; культура приготування страв. До документів, будь ласка, додавайте згоду на обробку персональних даних в довільній формі. В разі наявності відеофайлів та фотоматеріалів, прохання завантажувати на google диск та надавати доступ до файлів. Кожної п'ятниці на сайті Українського центру культурних досліджень http://uccs.org.ua/ в рубриці «Гастроспадщина України» буде презентовано найбільш яскравий матеріал, що було отримано протягом тижня. Довідково. Інформацію та рецепти можна надіслати до 31.12.2020 року на електронну адресу: uccseducate@gmail.com Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю