Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Голова облдержадміністрації Віталій Боговін відвідав Мелітопольський район із робочою поїздкою

14 жовтня 2020 - 16:30

Сьогодні, 14 жовтня, голова Запорізької облдержадміністрації Віталій Боговін із робочою поїздкою завітав до Костянтинівської сільської ОТГ Мелітопольського району.

Очільник області вручив мешканцям громади ключі від нового шкільного автобуса.

  • Запорізькою ОДА було проведено тендер на закупівлю 30-ти шкільних автобусів, один з яких - для Костянтинівської громади. І я дуже радий, що діти громади комфортно поїдуть до школи на новенькому автобусі! Я сам батько трьох дітей. Тому знаю, що для школярів поїздка до школи - то ціла подорож, яка може, як примножити жагу до навчання, так і навпаки. Тому мій обов’язок, як голови ОДА,  зробити все, щоб діти Костянтинівської громади діставались до школи вчасно, легко і комфортно. Щоб потім приносили в щоденнику тільки найвищі бали! Дуже радий, що в нас це вийшло! Щиро дякую всім причетним до цієї доброї справи! Бажаю нових успіхів та звершень! - зазначив Віталій Боговін під час зустрічі з громадою.

Отримання нового транспорту для освітнього округу стало довгоочікуваним подарунком, адже у планах педагогічних колективів - використання шкільного автобуса не тільки для довезення дітей на навчання, а й для проведення екскурсій, участі у культурно-масових заходах району та області.

Також під час відвідування ОТГ Віталій Боговін завітав на урочистий захід з відкриття нового тенісного корту. 

Цей тенісний корт стане справжньою перлиною для громади, особливо для дітей, а спортсмени матимуть змогу підвищувати свою майстерність на тренуваннях протягом усього року.

  • Коли дивишся на такі спортивні об'єкти, приїздишь відкривати нові майданчики - серце радіє. Адже спорт - це, насамперед, здоров’я нації. Це справжнє досягнення для громади, коли є місце, де жителі можуть займатися спортом, а діти тренуватися для здобуття нових перемог. Тому я вас вітаю з відкриттям нового спортивного майданчика, що дасть змогу громаді грати в теніс і бадмінтон, - привітав мешканців ОТГ Віталій Боговін. 

Крім того очільник області прийняв участь у церемонії нагородження переможців змагань з тенісу, які були присвячені першій річниці з Дня створення Костянтинівської сільської об’єднаної територіальної громади.

Протягом останніх років Костянтинівська ОТГ поповнилася безліччю нових об’єктів спортивної інфраструктури, а саме: були збудовані дитячі та тренажерні майданчики, футбольне, баскетбольне та волейбольне поле, воркаути.


Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 18.08.2024

Впродовж доби окупанти 371 раз били по 10 населених пунктах Запорізької області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 906-го дня війни

Субсидії: хто та як може оформити?

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 17.08.2024

«Школу ніщо не замінить»: в спеціальній школі-інтернаті № 2 готуються до навчання у змішаному форматі

Впродовж доби окупанти 401 раз били по 15 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 905-го дня війни

Запорізька школа-інтернат «Козацький ліцей»: навчатися офлайн зможуть одночасно 175 учнів

Громади Запорізької області переймають досвід Дніпропетровщини в наданні адміністративних послуг

Грошові сертифікати за інтелектуальні здібності: у Запорізькій області відзначили випускників, що отримали найвищі бали на НМТ

Нагорода за розвиток бізнесу: подовжено прийом заявок на національну премію Ukrainian Enterprise Promotion Awards 2024