Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

В Азовській ЗОШ незабаром запрацює шкільний стадіон

9 вересня 2020 - 14:37

Голова Запорізької облдержадміністрації Віталій Боговін оглянув стан спорудження одного із об’єктів за програмою Президента України «Велике будівництво». Так, під час робочої поїздки очільник ОДА відвідав КЗ «Азовська загальноосвітня школа I-III ступенів» Бердянської міської ради та ознайомився з ходом будівництва шкільного стадіону.

Будівництво стадіону розпочалося у 2017 році та триває донині. Виконання робіт на даному етапі здійснюється підрядною організацією ТОВ «МОДЕСТ». За проєктом будівництва на шкільному стадіоні передбачається спорудження: футбольного поля, легкоатлетичних секторів, баскетбольної площадки, трьох бігових доріжок та ями для стрибків. Площа забудови стадіону становить 5880,0 кв.м., а благоустрою території – 7020 кв.м. На сьогодні будівництво вже на стадії завершення,  стан готовності - 70%. Роботи планується завершити  найближчим часом.

Під час робочої поїздки до Бердянську голова облдержадміністрації Віталій Боговін мав зустріч із міським головою Володимиром Чепурним та головами ОСББ міста. Мешканці Бердянську звернулись за допомогою у вирішенні проблеми розмежування газових мереж та зміни компанії, що займатиметься технічним обслуговуванням. За словами громадян, Запоріжоблгаз спекулює ситуацією. В разі не заключення  нових договорів на ТО наголошує на можливості відключення від газопостачання.

- Для мене, як голови ОДА, головне – це безперервне та безпечне газопостачання в житлові будинки. І якщо Запоріжгаз буде створювати штучні перепони у цьому, будуть і відповідні доручення. На сьогодні в області ведеться робота з підписання актів розмежування та укладання договорів на технічне обслуговування внутрішньобудинкових мереж. Сьогодні облдержадміністрація підготує лист на Запоріжгаз, – зазначив Віталій Боговін.

Також голова ОДА ознайомився з ходом реконструкції самопливного каналізаційного колектору у місті Бердянськ. Роботи виконує ТОВ «Бердянськбудтрест». Кошторисна вартість проєкту 30 600,248 тис. грн. У 2020 році до фінансування затверджено – 18706,160 тис. грн, у тому числі: 16 806,160 тис. грн – кошти обласного екологічного фонду; 1 900,000 тис. грн – кошти обласного бюджету (у рамках Програми сприяння виконанню депутатських повноважень депутатами Запорізької обласної ради на 2017-2020 роки).

Нагадаємо, що у січні-лютому 2019 року сталося кілька аварій на самопливному колекторі і внаслідок цього з’явились порушення в роботі всієї каналізаційної системи м. Бердянськ. На ліквідацію аварійної ситуації у 2019 році були спрямовані кошти бердянського міського бюджету у сумі 1,8 млн грн та з резервного фонду обласного бюджету 1 млн грн. За ці кошти було прокладено 418 п.м. трубопроводу D 850 мм та збудовано 10 колодязів. Віталій Боговін неодноразово підкреслював, що колектор - це дуже важливий соціальний об’єкт, а його ремонтують так довго, що виникає багато супутніх запитань.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Фінансова підтримка сільгоспвиробників: розпочався прийом заявок

У Запоріжжі СБУ заблокувала чергову «схему для ухилянтів»

Як внутрішньо переміщеній особі укласти декларацію з сімейним лікарем: пояснює НСЗУ

Навчальний рік у Запорізькій школі-інтернаті «Світанок» вдруге розпочнеться в змішаному форматі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 19.08.2024

Впродовж доби окупанти 333 рази били по 10 населених пунктах Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 18.08.2024

Впродовж доби окупанти 371 раз били по 10 населених пунктах Запорізької області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 906-го дня війни

Субсидії: хто та як може оформити?

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 17.08.2024

«Школу ніщо не замінить»: в спеціальній школі-інтернаті № 2 готуються до навчання у змішаному форматі