Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

КЗ «Запорізька загальноосвітня санаторна школа-інтернат №7 І-ІІ ступенів» готовий прийняти учнів на навчання

1 вересня 2020 - 17:05

За національною програмою Президента України «Велике будівництво» у Запорізькій області завершено ремонт у Запорізькій загальноосвітній санаторній школі-інтернаті №7 І-ІІ ступенів. На урочистому відкритті закладу був присутнім заступник голови обласної державної адміністрації Віталій Тишечко.

Комунальний заклад «Запорізька загальноосвітня санаторна школа-інтернат №7 І-ІІ ступенів» Запорізької обласної ради – це санаторний загальноосвітній навчальний заклад І – ІІ ступенів з дошкільними групами для дітей з малими та неактивними (фаза згасання) формами туберкульозу. Заклад функціонує з 1960 року. На сьогоднішній день у школі навчається 380 дітей, з них 200 дітей їздять кожного дня додому, а решта залишається на цілодобовому перебуванні. Учні закладу беруть участь у конкурсах та фестивалях, де посідають призові місця.

За створення сучасного освітнього простору Нової української школи, активну життєву позицію щодо реформування освіти в Україні колективу комунального закладу «Запорізька загальноосвітня санаторна школа-інтернат №7 І-ІІ ступенів» Запорізької обласної ради оголошена Подяка Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації.

За останні два роки у закладі відкрито новітній конференц-зал, перебудована  бібліотека  у сучасну інтерактивну бібліотеку з інформаційним центром, створено нове освітнє середовище для учнів початкової школи у рамках Нової української школи, сучасні кабінети фізики, географії, хімії та біології з мультимедійними обладнаннями. Було відновлено кабінет музичного мистецтва та закуплено сучасне обладнання, відкрита медична амбулаторія з сучасним медичним обладнанням.

За програмою «Велике будівництво» роботи виконані на 95 відсотків. Запланована термомодернізація приміщень закладу завершена в повному обсязі. Освітній заклад готовий зустріти холодну зиму. Надалі планується завершення робіт з встановлення системи водовідведення і блискавичника (громовідвід).



Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

«Ситуація напружена, але контрольована»: про захворюваність тварин на сказ в Запорізькій області

Війна забрала все, але не любов до бджіл: краматорський бджоляр створив пасіку на Хортиці

Фінансова підтримка сільгоспвиробників: розпочався прийом заявок

У Запоріжжі СБУ заблокувала чергову «схему для ухилянтів»

Як внутрішньо переміщеній особі укласти декларацію з сімейним лікарем: пояснює НСЗУ

Навчальний рік у Запорізькій школі-інтернаті «Світанок» вдруге розпочнеться в змішаному форматі

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 19.08.2024

Впродовж доби окупанти 333 рази били по 10 населених пунктах Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 18.08.2024

Впродовж доби окупанти 371 раз били по 10 населених пунктах Запорізької області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 906-го дня війни

Субсидії: хто та як може оформити?