Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Першочерговою задачею є протидія організованій злочинності в регіоні

12 червня 2020 - 16:16

Перебуваючи із робочим візитом у Запорізькій області, перший заступник керівника Офісу Президента України Сергій Трофімов, Віцепрем’єр-міністр – Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров, Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков, Генеральний прокурор України Ірина Венедіктова, голова Служби безпеки України Іван Баканов провели першу координаційну нараду з головою облдержадміністрації Віталієм Боговіним, на якій обговорили заходи протидії організованій злочинності в регіоні.

За підсумком обговорення урядовці та очільники правоохоронних органів підписали документ, що координує діяльність правоохоронних органів з питань боротьби з організованою злочинністю. У ньому прописано дату виконання – до 15 жовтня.

Сергій Трофімов подякував усім керівникам правоохоронних відомств. Посадовець зауважив, що новопризначений голова ОДА у своїй стратегії також акцентував увагу на безпеці та якості життя мешканців.

За словами Арсена Авакова, у цьому документі є інформація по найбільшим групуванням злочинців. Як свідчить статистика, рівень злочинності у Запорізькому регіоні достатньо високий. Є певні люди та групи, які хочуть дестабілізувати ситуацію та перетворити Запоріжжя у криміногенний центр в країні. Філософія проста – треба викорінити злочинність.

Іван Баканов зазначив, що результатом роботи будуть конкретні показники рівня злочинності. Таких явищ, як напад на поліцейського, не має бути. Це показові речі. Тому потрібно наводити лад.

– Наша ціль одна – це порядок на території Запорізької області. Я звертаюсь до всіх небайдужих запоріжців: мої двері відчинені. Я потребую вашої допомоги, щоб якомога швидке увійти у повний курс подій. Радий, що починаємо роботу з боротьби зі злочинністю в регіоні, – наголосив Віталій Боговін.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю


 

 

Читайте також

Робоча група «Прозорість та підзвітність» за два місяці розглянула 13 ймовірних порушень під час публічних закупівель

Індивідуальні дослідження зовнішніх ринків: безоплатна програма для підтримки бізнесу

Впродовж доби окупанти 310 разів били по 12 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 910-го дня війни

Запорізька міська лікарня готується до масштабного оновлення: травматологічний корпус отримає нове життя

Запоріжці на п'єдесталі: представники обласної та міської влади відзначили срібного призера Олімпійських ігор Парвіза Насібова та фіналістку Вікторію Кесарь

Обстріли Малокатеринівки: кількість поранених дітей зросла

Зворотній зв’язок із бізнесом: для підприємців доступна платформа «Пульс»

Ще один чорний день для Запорізького краю: ворог безжально вбиває дітей та мирних громадян

Як ВПО можуть отримати допомогу щодо психічного здоров’я: пояснення від НСЗУ

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 21.08.2024

Впродовж доби окупанти 303 рази били по 12 населених пунктах Запорізької області