Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Мінцифра запускає серію практичних вебінарів для підприємців від Дія.Бізнес, Единбурзької бізнес-школи та House of Knowledge

10 червня 2020 - 19:00

foto

Міністерство цифрової трансформації України разом із Единбурзькою бізнес-школою та House of Knowledge ініціюють проєкт «Дієві підприємці. Серія практичних вебінарів від Единбурзької бізнес-школи та House of Knowledge». 

Проєкт передбачає щотижневі безкоштовні 30-хвилинні вебінари для підприємців малого та середнього бізнесу на YouTube-каналі Дія. Особливістю формату є розмови з акцентом на плани дій для бізнесу («бери й роби»). Спікери – провідні спеціалісти-практики та викладачі британських програм в Україні: МBA Единбурзької бізнес-школи та Diploma in Procurement & Supply Королівського інституту закупівель та постачання.

Перший вебінар відбудеться 11 червня о 18:00. Тема: «Комунікація з персоналом». Спікером буде тьюторка Единбурзької бізнес-школи (викладає курси: HR Management, Організаційна поведінка), організаційна консультантка та бізнес-тренерка Олена Ковальчук. У пані Олени 19+ років професійного досвіду навчання та розвитку персоналу, досвіду роботи управління групою (в тому числі дистанційно) у компаніях з різних сфер. 

Для участі в безкоштовному вебінарі необхідно зареєструватися тут.

Надаємо повний графік вебінарів:

15 червня, 18:00. Тема – «Визначення точки беззбитковості». Спікер – Олена Баришнікова, тьюторка Единбурзької бізнес-школи (викладає курси: Бухгалтерський облік, Прийняття фінансових рішень), викладачка блоку Фінанси програми Diploma in Procurement and Supply (Королівський інститут закупівель та постачання, СIPS, Велика Британія). Генеральна директорка Альянсу Бізнес Освіти з 2005 року. 

18 червня, 18:00. Тема – «Як написати бізнес-план». Спікер – Валерій Поворотній, тьютор програми Королівського інституту закупівель та постачання (СIPS) на платформі House of Knowledge. Працює в бізнесі з 1994 року. З 1997 по 2015 рік займав керівні посади в міжнародних компаніях Samsung, Siemens та Sony. 

22 червня, 18:00. Тема – «Лідерство у малих командах». Спікер – Наталія Кривда, академічна радниця платформи House of Knowledge та програми МВА Единбурзької бізнес-школи в Україні, тьюторка курсу Лідерство: теорія та практика. Пані Наталія є докторкою філософських наук, професоркою кафедри української філософії та культури КНУ їм Т. Шевченка. Написала понад 100 наукових праць, монографій та підручників.

25 червня, 18:00. Тема – «Комунікація з клієнтами». Спікер – Олена Ковальчук, тьюторка Единбурзької бізнес-школи (викладає курси: HR Management, Організаційна поведінка), організаційна консультантка та бізнес-тренерка. У пані Олени 19+ років професійного досвіду навчання та розвитку персоналу, досвіду роботи управління групою (в тому числі дистанційно) у компаніях з різних сфер.

02 липня, 18:00. Тема – «Управління витратами та прибутковістю бізнесу». Спікер – Оксана Кочмарська, управляюча партнерка «Аккаунтінг ХАБ», експертка з фінансового менеджменту та управлінського обліку, випускниця програми МBA Единбурзької бізнес-школи. В портфоліо пані Оксани більш ніж 300 проєктів за 17 років досвіду. 

Нагадаємо, що Дія.Бізнес – масштабний національний проєкт з розвитку підприємництва, який має онлайн- і офлайн-складові. Онлайн-складова – це Національна онлайн-платформа для підприємців. Офлайн-складова передбачає відкриття в різних регіонах України центрів підтримки та хабів для підприємців. Окрім консультацій підприємці зможуть представити свій продукт іншим підприємцям і отримати зворотний зв’язок, пройти освітні програми та отримати додаткові послуги.

 

За матеріалами Урядового порталу

Читайте також

Робоча група «Прозорість та підзвітність» за два місяці розглянула 13 ймовірних порушень під час публічних закупівель

Індивідуальні дослідження зовнішніх ринків: безоплатна програма для підтримки бізнесу

Впродовж доби окупанти 310 разів били по 12 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 910-го дня війни

Запорізька міська лікарня готується до масштабного оновлення: травматологічний корпус отримає нове життя

Запоріжці на п'єдесталі: представники обласної та міської влади відзначили срібного призера Олімпійських ігор Парвіза Насібова та фіналістку Вікторію Кесарь

Обстріли Малокатеринівки: кількість поранених дітей зросла

Зворотній зв’язок із бізнесом: для підприємців доступна платформа «Пульс»

Ще один чорний день для Запорізького краю: ворог безжально вбиває дітей та мирних громадян

Як ВПО можуть отримати допомогу щодо психічного здоров’я: пояснення від НСЗУ

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 21.08.2024

Впродовж доби окупанти 303 рази били по 12 населених пунктах Запорізької області