Завершився обласний конкурс фахової майстерності серед учнів професійно-технічних навчальних закладів з професії «Кухар».
У конкурсі взяли участь запорізькі професійний будівельний ліцей та професійний ліцей водного транспорту, Бердянське вище професійне училище ресторанного сервісу, Токмацький професійний ліцей, Вище професійне училище №23 м. Запоріжжя, Гуляйпільський професійний аграрний ліцей, Пологівський професійний ліцей, Мелітопольський торгово–професійний ліцей, Запорізький професійний торгово – кулінарний ліцей, Якимівський професійний аграрний ліцей, Вище професійне училище №52 смт Михайлівка, Приморський професійний аграрний ліцей, Молочанський професійний аграрний ліцей, Василівський професійний ліцей, Куйбишевський професійний аграрний ліцей, Веселівський професійний аграрний ліцей, Осипенківський професійний аграрний ліцей, Вільнянський професійний ліцей.
Практичний тур конкурсу передбачав приготування двох порцій гарячої страви, «битків по-кївськи» з гарніром, виконання простої та фігурної (складної) нарізки з овочів, складання композицій з них.
Перше місце посів Сергій Свідовський, учень Запорізького професійного торгово-кулінарного ліцею. Він представлятиме область на ІІІ етапі Всеукраїнського конкурсу фахової майстерності з професії «Кухар» у м. Донецьк.
ІІ місце виборов Гліб Дем'яненко, учень Запорізького професійного ліцею водного транспорту, ІІІ місце - за Іриною Нікітюк, ученицею Бердянського вищого професійного училища ресторанного сервісу.
Управління у справах преси та інформації