Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Відбулось фінальне засідання конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на маршрутах Запорізької області

20 січня 2020 - 14:35

Під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Андрія Антонова відбулось фінальне засідання конкурсного комітету з визначення автомобільних перевізників на міжміських і приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Запорізької області. У заході взяли участь члени конкурсного комітету, до складу якого входять представники облдержадміністрації, регіонального сервісного центру МВС, Управління патрульної поліції, обласної ради, а також представники громадських організацій.

Конкурси було оголошено на 31 об'єкт. Документи на участь у них (16 пар конвертів) надійшли до облдержадміністрації від 9 перевізників.

З метою перевірки та аналізу матеріалів, поданих перевізниками, був проведений значний обсяг роботи. Зокрема, робоча група здійснила виїзд на 9 автопідприємств. У перевірках також брали участь представники громадських організацій – члени конкурсного комітету.

Матеріали проаналізовані Департаментом промисловості та розвитку інфраструктури облдержадміністрації. Були зроблені запити до відповідних органів державної влади. Члени конкурсного комітету також мали можливість ознайомитися з поданими перевізниками-претендентами документами та іншими матеріалами.

Крім цього, було розглянуто питання щодо недопуску перевізників-претендентів до участі у конкурсі. За результатами конкурсним комітетом було рекомендовано організатору не допустити перевізника до участі в конкурсах на 3 об'єктах.

Розпорядженням голови облдержадміністрації затверджено рішення про недопущення перевізника-претендента до участі у конкурсах з перевезення пасажирів на міжміських та приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі території Запорізької області.

За підсумками розгляду конкурсним комітетом нараховані бали за бальною системою оцінки пропозицій перевізників-претендентів у розрізі об’єктів конкурсу та підготовлено пропозиції організатору перевезень щодо визначення переможців конкурсів та підприємств, що посіли друге місце за результатами конкурсу.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 25.08.2024

Впродовж доби окупанти 335 разів били по 12 населених пунктах Запорізької області.

Виставки, спортивні заходи, панельна дискусія та концерт: прифронтове Запоріжжя святкує День Незалежності України

Служити і захищати: у Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

В Запоріжжі кращим працівникам органів прокуратури вручили нагороди на честь Дня Незалежності України

Незалежність – це не просто слово: головне державне свято в Запоріжжі проходить під звуки повітряної тривоги

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 24.08.2024

Впродовж доби окупанти 306 разів били по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 912-го дня війни

Запоріжжя впевнено крокує у майбутнє: на правому березі міста зводять сучасну «підземну» школу

«Все буде UA!»: в Запоріжжі погасили нову марку від Укрпошти

Символ боротьби за волю: у Запорізькому обласному краєзнавчому музеї відкрилась виставка прапорів