Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Марина Кудерчук з робочою поїздкою відвідала Михайлівський район

20 грудня 2019 - 16:01

Сьогодні заступниця голови облдержадміністрації Марина Кудерчук з робочою поїздкою відвідала Михайлівський район. Там вона зустрілася з адміністративно-господарським активом, а також у ході п’ятдесят першої (позачергової) сесії Михайлівської районної ради сьомого скликання представила голову Михайлівської РДА.

Так, розпорядженням Президента України Володимира Зеленського від 18 грудня 2019 року головою Михайлівської районної державної адміністрації Запорізької області призначено Олексія Тимківа.

– Хочу привітати Олексія Миколайовича з призначенням, а населення Михайлівського району - з новим очільником. Також вітаю всіх з прийдешніми святами й сподіваюся, що новий рік для жителів Михайлівського району буде успішним. Бажаю всім миру та добра, – зазначила Марина Кудерчук.

У свою чергу, новопризначений голова розповів про плани на майбутнє.

– Перш за все хочу подякувати за висловлену довіру. Очолити Михайлівський район – це велика честь для мене, але й дуже велика відповідальність.  Розумію, що ми живемо в часи, коли в Україні йде війна,  впроваджуються важливі реформи. Якщо зміни йдуть у країні, значить, вони мають бути й на місцях, проте їх якість залежить лише від нас. Отже співпраця районної державної адміністрації з органами місцевого самоврядування, депутатами всіх рівнів, представниками бізнесу, сільгоспвиробниками, громадськими організаціями, жителями району необхідна для того, щоб приймати найбільш ефективні рішення. Основні завдання, які я ставлю перед собою, – завершення реформи децентралізації, проведення ефективної бюджетної політики, пошук додаткових джерел наповнення бюджету, залучення інвестицій у район й покращення інфраструктури,  сприяння проведенню адміністративно-територіальної реформи, — заявив Олексій Тимків.

Під час робочої поїздки Марина Кудерчук відвідала Михайлівське вище професійне училище, аби проаналізувати його роботу та якість підготовки кадрів.

Як зазначив керівник закладу Віктор Удовиченко, училище було засновано ще в 1932 році як школа механізаторських кадрів. У закладі готують фахівців за такими професіями: слюсар з ремонту сільськогосподарських машин та устаткування; електромонтер з ремонту та обслуговування; тракторист-машиніст сільськогосподарського виробництва; водій автотранспортних засобів; оператор з обробки інформації та програмного забезпечення; кухар і пекар; монтаж, обслуговування та ремонт електротехнічних установок в агропромисловому комплексі; експлуатація та ремонт машин і обладнання агропромислового виробництва.

Пишається керівник закладу не тільки рівнем освіти та досягненнями студентів, але й матеріально-технічною базою навчального закладу: проведено роботи по утепленню приміщень та ремонту навчальних кабінетів, актова зала може похизуватися новітньою акустичною системою, а в їдальні закладу встановлено італійське обладнання та є можливість готувати їжу на пару.

Марина Кудерчук особисто подякувала керівнику закладу Віктору Удовиченку за впровадження передових технологій і професійну підготовку кадрів.

− У той час, коли в країні триває скорочення кількості технікумів і професійних училищ, у Запорізькому регіоні вони розвиваються. Добре, що в жителів області є можливість здобути якісну освіту та опанувати професію, яка стане запорукою успіху в житті. Головне — не збавляти темпи та рухатися далі, — підсумувала заступниця голови облдержадміністрації Марина Кудерчук.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 25.08.2024

Впродовж доби окупанти 335 разів били по 12 населених пунктах Запорізької області.

Виставки, спортивні заходи, панельна дискусія та концерт: прифронтове Запоріжжя святкує День Незалежності України

Служити і захищати: у Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

В Запоріжжі кращим працівникам органів прокуратури вручили нагороди на честь Дня Незалежності України

Незалежність – це не просто слово: головне державне свято в Запоріжжі проходить під звуки повітряної тривоги

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 24.08.2024

Впродовж доби окупанти 306 разів били по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 912-го дня війни

Запоріжжя впевнено крокує у майбутнє: на правому березі міста зводять сучасну «підземну» школу

«Все буде UA!»: в Запоріжжі погасили нову марку від Укрпошти

Символ боротьби за волю: у Запорізькому обласному краєзнавчому музеї відкрилась виставка прапорів