Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізьку малечу вітають з новорічно-різдвяними святами на благодійній виставі

20 грудня 2019 - 12:10

В обласному академічному театрі юного глядача з нагоди Дня Святого Миколая, новорічних та різдвяних свят відбувся благодійний захід. Учасниками розважальної програми стали дітки пільгових категорій.

На благодійну виставу запрошено 350 дітей з Василівського, Гуляйпільського районів, Оріхівської, Комиш-Зорянської, Михайлівської, Павлівської, Петро- Михайлівської, Роздольської, Михайлівської (Михайлівського району), Преображенської,  Широківської, Комишуваської, Малотокмачаньської  об’єднаних територіальних громад, а також з міст Запоріжжя та Енергодара.

Привітала гостей благодійного заходу директор Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Світлана Абдурахманова.

– Запорізький обласний академічний театр юного глядача показує добрий приклад та вже 11 років поспіль безкоштовно дарує святкову виставу. Хочу всіх привітати та побажати батькам: нехай ваші діти ростуть здоровими, розумними, талановитими і щасливими, радують вас і прославляють наш рідний край. Усім бажаю щасливих зимових канікул, вітаю з Днем Святого Миколая. Найкращого Нового року та Різдва Христового! – звернулася до присутніх Світлана Абдурахманова.             

У фоє театру, навколо новорічної ялинки, дітей зустріли  інтермедією. Святий Миколай та янгол завітали сюди в гості, аби запалити вогні на великій ялинці. Крім цього,  відбулося нагородження переможців обласного дитячого конкурсу малюнків та фоторобіт з протидії насильству. Нагадаємо, конкурс проводився в рамках Всесвітньої акції «16 днів проти насильства». У цьому році 955 дітей з різних районів області надіслали свої конкурсні роботи. Переможцями стали 25 учасників у номінаціях: «Безпека навколо мене», «Світ без насильства», «Зупинимо насильство разом», «Подорожуй безпечно», «Ці руки не скривдять».

У цьому році актори театру юного глядача підготували для благодійного перегляду виставу «Лісова казка». По завершенню вистави всі дітки отримали солодкі подарунки від громадської організації «Міський центр допомоги» та Запорізького хлібокомбінату.

За інформацією Департаменту соціального захисту населення, на сьогодні в Запорізькій області проживає 6080 сімей, які перебувають на обліку центрів соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді та отримують відповідні соціальні послуги. У цих сім’ях виховується 11181 дитина.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

 

 

Читайте також

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 25.08.2024

Впродовж доби окупанти 335 разів били по 12 населених пунктах Запорізької області.

Виставки, спортивні заходи, панельна дискусія та концерт: прифронтове Запоріжжя святкує День Незалежності України

Служити і захищати: у Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

В Запоріжжі кращим працівникам органів прокуратури вручили нагороди на честь Дня Незалежності України

Незалежність – це не просто слово: головне державне свято в Запоріжжі проходить під звуки повітряної тривоги

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 24.08.2024

Впродовж доби окупанти 306 разів били по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 912-го дня війни

Запоріжжя впевнено крокує у майбутнє: на правому березі міста зводять сучасну «підземну» школу

«Все буде UA!»: в Запоріжжі погасили нову марку від Укрпошти

Символ боротьби за волю: у Запорізькому обласному краєзнавчому музеї відкрилась виставка прапорів