Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Центр надання адмінпослуг Оріхівської ОТГ відкрив двері для відвідувачів

28 листопада 2019 - 14:20

В урочистому відкритті центру надання адміністративних послуг взяли керівниця апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко, директор Запорізького центру розвитку місцевого самоврядування Тетяна Бордюг, начальник управління Державної міграційної служби України в Запорізькій області Олександр Харіна та голова Оріхівської міської ради Сергій Герасименко.

Вітаючи жителів Оріхівської громади, Зінаїда Бойко відзначила важливість полії.

- Насамперед хочу привітати всіх присутніх від голови облдержадміністрації Віталія Туринка. Завжди приємно брати участь у таких заходах. ЦНАПи - це обличчя влади. Тут ми бачимо не тільки оновлене приміщення, а й покращення якості надання послуг. Нині в усій Запорізькій області люди відчувають, наскільки важливі зміни відбуваються в нашій державі та кожній громаді. Свого часу місцеві жителі прийняли дуже важливе рішення про створення ОТГ, а нині бачать результати - розвиток території та нові можливості. Завдяки спільним зусиллям можна досягти чималих результатів. Тож бажаю вам не зупинятись і розвивати громаду на благо її жителів, - зазначила керівниця апарату облдержадміністрації.

Після урочистого відкриття присутні ознайомилися з роботою відділу Центру надання адміністративних послуг виконавчого комітету міської ради, що розташований на першому поверсі приміщення адміністративної будівлі у центральній частині міста. При його створенні і проєктуванні були враховані всі новітні рекомендації та передовий досвід існуючих ЦНАПів. Центр обслуговуватиме 19 тисяч осіб – населення громади, а також жителів усього Оріхівського району,  надаючи паспортні послуги та послуги у сфері ДСНС та Держгеокадастру.

У Центрі працюють п’ять адміністраторів, державні реєстратори юридичних та фізичних осіб-підприємців, нерухомого майна, служба з реєстрації місця проживання осіб та представники інших суб’єктів надання адміністративних послуг, таких як управління Пенсійного фонду, територіального сервісного центру МВС. Загалом  адміністраторами Центру надаватиметься 131 адміністративна послуга.

Робота  Центру побудована за принципами «відкритого простору» та «єдиного вікна», для зручності відвідувачів передбачена зона для очікування, дитячий куточок, інформаційні стенди, вбиральні, у тому числі для осіб з особливими потребами.

На капітальний ремонт приміщень Центру було витрачено 800 тисяч гривень інфраструктурної субвенції та 300 тисяч гривень з міського бюджету, а також 300 тисяч гривень міського бюджету на облаштування прибудинкової території (тротуарна плитка, лавочки, велопарковка, пандус тощо).

Від Програми «U-LEAD з Європою» було отримано комп’ютерну техніку, меблі та устаткування, якими обладнані 12 робочих місць адміністраторів, у тому числі віддалені робочі місця у селах Мирне та Нестерянка, на суму близько 507 тисяч гривень.

 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Впродовж доби окупанти 287 разів били по 11 населених пунктах Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 25.08.2024

Впродовж доби окупанти 335 разів били по 12 населених пунктах Запорізької області.

Виставки, спортивні заходи, панельна дискусія та концерт: прифронтове Запоріжжя святкує День Незалежності України

Служити і захищати: у Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

В Запоріжжі кращим працівникам органів прокуратури вручили нагороди на честь Дня Незалежності України

Незалежність – це не просто слово: головне державне свято в Запоріжжі проходить під звуки повітряної тривоги

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 24.08.2024

Впродовж доби окупанти 306 разів били по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 912-го дня війни

Запоріжжя впевнено крокує у майбутнє: на правому березі міста зводять сучасну «підземну» школу

«Все буде UA!»: в Запоріжжі погасили нову марку від Укрпошти