Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запорізькі коледжі розпочали боротьбу за звання найкращого

22 листопада 2019 - 13:15

У Запорізькому обласному центрі молоді стартував фестиваль для студентів коледжів «College Day». Захід проводиться вдруге і він є унікальним, адже учасниками є  лише студенти вищих навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації.

Ідея його заснування належить Запорізькій обласній студентській раді, Управлінню молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації та обласному центру молоді.

Сьогодні під час урочистого відкриття учасників привітала начальник Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Власова.

– Впевнена, що фестиваль стане доброю традицією для нашого краю. Ви, напевно, найщасливіша категорія молоді, адже маєте можливість довгий час бути студентами: спочатку у коледжі, потім можете навчатися у виші. Бажаю, щоб  ваші студентські роки вам запам’яталися, щоб вони були щасливі, насичені та саме ці роки принесли вам вірних друзів. Нехай перемагає сильніший, – зазначила Наталія Власова.

До програми фестивалю «College Day» увійшли елементи культурно-розважальної програми, спортивних змагань та рухової активності, зона активного спілкування, яка задовольняє потреби молоді у контакті та реальному, а не віртуальному діалозі.

За звання найкращого навчального закладу борються 10 команд: Запорізького авіаційного коледжу ім. О.Г. Івченка, Запорізького металургійного коледжу Запорізького національного університету, Запорізького правобережного професійного ліцею, Медичного коледжу Запорізького державного медичного університету, Коледжу Запорізького інституту економіки та інформаційних технологій, Економіко-правничого коледжу Запорізького національного університету, Запорізького гуманітарного коледжу національного університету «Запорізька політехніка», Василівського коледжу Таврійського державного агротехнологічного університету ім. Д. Моторного, Запорізького електротехнічного коледжу національного університету «Запорізька політехніка» та Запорізького педагогічного коледжу Хортицької національної академії.

Кожен учасник приготував  презентацію своєї команди та свого навчального закладу. На учасників також чекає нетворкінг, караоке – батл, SDG Quiz + ОСС, настільні ігри. Оцінюватимуть команди начальник Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Власова та директор Запорізького обласного центру молоді Інна Скороходова.

За словами організаторів, метою проведення фестивалю є створення умов для реалізації власного потенціалу, залучення широкої аудиторії студентської молоді до масових видів спорту, культурного збагачення  та психічного і фізичного відпочинку від регламентованого життя.

За результатами всіх етапів «College Day» організатори визначать перше, друге та третє місця. Всі команди будуть нагороджені призами та грамотами за участь.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Фундамент для майбутніх репарацій: як подати заявку в Міжнародний реєстр збитків через портал «Дія»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.08.2024

Впродовж доби окупанти 287 разів били по 11 населених пунктах Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 25.08.2024

Впродовж доби окупанти 335 разів били по 12 населених пунктах Запорізької області.

Виставки, спортивні заходи, панельна дискусія та концерт: прифронтове Запоріжжя святкує День Незалежності України

Служити і захищати: у Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

В Запоріжжі кращим працівникам органів прокуратури вручили нагороди на честь Дня Незалежності України

Незалежність – це не просто слово: головне державне свято в Запоріжжі проходить під звуки повітряної тривоги

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 24.08.2024

Впродовж доби окупанти 306 разів били по 9 населених пунктах Запорізької області

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 912-го дня війни