Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Працівники Придніпровської залізниці відзначили професійне свято

4 листопада 2019 - 09:35

Від імені Запорізької облдержадміністрації з нагоди професійного свята - Дня залізничника - присутніх привітав заступник голови облдержадміністрації Андрій Антонов.

− Безперебійна робота залізничного транспорту - гарантія стабільності економіки та обороноздатності країни. Залізничний транспорт − це надійний та авторитетний перевізник, який незалежно від пори року і погодних умов широко використовується як у внутрішніх, так і в міжнародних сполученнях. Облдержадміністрація постійно співпрацює з регіональною філією «Придніпровська залізниця» АТ «Укрзалізниця». Зокрема, в рамках пілотного проєкту з оновлення рухомого складу приміських пасажирських перевезень, який фінансується Європейським інвестиційним банком. Цінуємо ваші зусилля в забезпеченні перевезень вантажів і пасажирів,  впровадженні нових технологій. Ви дбаєте про головне - безпеку руху, відновлення і ефективне використання рухомого складу, оптимізацію графіків руху. Крім цього, ви виконуєте відповідальну роботу, від якої залежить життя мільйонів пасажирів. Ми віримо у ваш професіоналізм, довіряємо вам своє життя та здоров'я. У колективах підприємств залізничного транспорту виросло і зараз працює багато справжніх майстрів своєї справи, які у свята та будні, вдень і вночі забезпечують чітке функціонування залізничних артерій. Тож прийміть з нагоди вашого професійного свята наші щирі вітання, − зазначив у привітанні Андрій Антонов.

Під час урочистостей кращі працівники галузі отримали подяки від Запорізької облдержадміністрації.

За даними регіональної філії «Придніпровська залізниця» АТ «Укрзалізниця», за вісім місяців 2019 року  в експортному сполученні навантажено 29 мільйонів 400 тисяч тонн різних вантажів, що перевищує показники минулого року на 6,6% (27 млн 575 тис. тонн).

З початку 2019-2020 маркетингового року регіональна філія  навантажила до перевезення 523 тисячі тонн зерна нового врожаю, що на 39% перевищує обсяги минулого року (377 тис. тонн).

Крім цього, за станом на вересень 2019 року придніпровські залізничники навантажили 4 мільйони 118 тисяч тонн кам’яного вугілля у рамках підготовки до нового опалювального сезону. У перевезеннях твердого палива було задіяно майже 59,5 тисячі вагонів. Загалом за вісім місяців 2019 року придніпровські залізничники навантажили 10 мільйонів 707 тисяч кам’яного вугілля. 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Всеукраїнський проєкт «Освітній Суп»: запорізькі школярі можуть долучитися до безоплатних занять з української мови та математики

Допомога аграріям: Уряд розробив механізм надання спеціальних субсидій

Фундамент для майбутніх репарацій: як подати заявку в Міжнародний реєстр збитків через портал «Дія»

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 26.08.2024

Впродовж доби окупанти 287 разів били по 11 населених пунктах Запорізької області

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 25.08.2024

Впродовж доби окупанти 335 разів били по 12 населених пунктах Запорізької області.

Виставки, спортивні заходи, панельна дискусія та концерт: прифронтове Запоріжжя святкує День Незалежності України

Служити і захищати: у Запоріжжі відзначили кращих поліцейських

В Запоріжжі кращим працівникам органів прокуратури вручили нагороди на честь Дня Незалежності України

Незалежність – це не просто слово: головне державне свято в Запоріжжі проходить під звуки повітряної тривоги

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 24.08.2024