Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Обласна влада вивчає проблеми районів на місцях

1 серпня 2019 - 16:07

Перебуваючи у Пологівському районі з робочою поїздкою, тимчасово виконуюча обов’язки голови облдержадміністрації Елла Слепян разом із головою РДА Артуром Крупським та мером міста Юрієм Коноваленком відвідала товариство з обмеженою відповідальністю «Дніпрокераміка». Воно розташоване в районному центрі – місті Пологи.

Артур Крупський відзначив, що підприємство є одним із головних наповнювачів Пологівського бюджету. Крім робочих місць та коштів, що поповнюють бюджет,  підприємство матеріально допомагає закладам освіти та охорони здоров’я.

Генеральний директор Андрій Чеберко розповів, що підприємство «Дніпрокераміка» засноване ще в 1993 році. Воно спеціалізується на виробництві санітарно-будівельних виробів. Підприємство посідає провідне місце серед українських виробників сантехніки. Висока якість та відмінний дизайн продукції забезпечує йому добру репутацію та популярність як в Україні, так і за її межами. Приміром, продукція підприємства експортується в Болгарію, Румунію, Узбекистан, Таджикистан, країни Балтії, Грузію, Німеччину.

За період роботи підприємства темпи росту виробництва санітарно-технічних виробів постійно зростають. Щорічно зростають і обсяги реалізації випущеної продукції. На сьогодні тут працює 371 робітник, а середня заробітна плата складає 10,8 тис. грн. За словами Андрія Чеберка, в день з конвеєра сходить півтори тисячі одиниць продукції.

Елла Слепян наголосила, що місцевий бізнес та влада мають перебувати у постійному зв’язку. Тільки при злагодженій роботі всіх гілок влади, бізнесу та громадськості території області будуть процвітати.

Під час робочої поїздки на Пологівщину очільниця регіону також провела особистий прийом громадян у приміщенні райдержадміністрації. До посадовця звернулися місцеві жителі з питань надання матеріальної допомоги на лікування, фінансової допомоги на утилізацію небезпечних відходів, ремонту доріг. На всі звернення Елла Слепян надала роз’яснення, окремі питання взяла під особистий контроль. 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Допомога поруч: як діяти постраждалим від ворожих дій запоріжцям

Збитки на сотні тисяч гривень: наслідки масованої атаки ворожими «шахедами» по Запоріжжю

Державний пакет акцій АТ «ІнститутТитану» – на приватизаційному аукціоні

Чергова терористична атака по мирному місту: троє загиблих та троє поранених у Запоріжжі

В Запоріжжі відбулося засідання міжфракційного депутатського обʼєднання «Добробат»

«Сонячний РеСтарт» – новий навчальний курс для ветеранів та ветеранок

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 27.08.2024

Впродовж доби окупанти 208 разів били по 14 населених пунктах Запорізької області.

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 915-го дня війни

Запорізька область на варті безпеки: 427 Пунктів незламності готові приймати мешканців у разі надзвичайної ситуації

Черговий акт тероризму країни-агресорки: загинув чоловік та поранена жінка в одному із сіл Вільнянської громади

Всеукраїнський проєкт «Освітній Суп»: запорізькі школярі можуть долучитися до безоплатних занять з української мови та математики