Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

До Міжнародного дня захисту дітей нагороджено кращих працівників соціальних служб

28 травня 2019 - 12:20

Щорічно напередодні літа та з нагоди Міжнародного дня захисту дітей Службою у справах дітей облдержадміністрації, органами місцевої виконавчої влади та органами місцевого самоврядування проводиться низка заходів для самих маленьких громадян Запорізької області.

Сьогодні для вихованців обласних центрів соціально-психологічної реабілітації дітей, дітей пільгових категорій з об’єднаних територіальних громад області у концертному залі ім. М.І. Глінки відбувся святковий захід.

Привітали найменших учасників, а також нагородили їх наставників – працівників  центрів соціально-психологічної реабілітації дітей, прийомних батьків, опікунів, піклувальників, представників громадських організацій, які працюють в інтересах дітей, та працівників територіальних служб у справах дітей представники обласної влади.

Розпорядженням голови Запорізької обласної державної адміністрації за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, зразкове виконання посадових обов’язків, відданість справі, вагомий особистий внесок у справу соціального захисту дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах, та з нагоди Міжнародного дня захисту дітей почесною грамотою нагороджено чергового з режиму Пологівського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей Євгенію Зінченко, вихователя Мелітопольського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей Оксану Казанцеву.  Подякою голови Запорізької державної адміністрації відзначено вихователя Запорізького обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей Тетяну Кравцову.

Після урочистого нагородження колектив Запорізької обласної філармонії підготував для малечі святковий мультконцерт.

У рамках святкування Міжнародного дня захисту дітей у містах та районних центрах області, на територіях сільських та селищних рад, об’єднаних територіальних громад  відбудеться понад 200 тематичних масових культурно-мистецьких та спортивних заходів: ігрових розважальних програм, благодійних концертів та вистав, спортивних змагань, пісенних конкурсів та фестивалів, музейних свят, літературно-розважальних квестів, книжкових виставок, вуличних акцій. Зокрема, в Запоріжжі  міське свято з нагоди Дня захисту дітей відбудеться 30 червня в кіноконцертному залі ім. О.Довженка для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей, які опинилися у складних життєвих обставинах та перебувають на обліку в службі,  31 травня – в Центральному парку культури і відпочинку «Дубовий гай» відбудеться традиційне свято для дітей «Щасливе дитинство», 3 червня у м. Гуляйполе проведуть 26 дитячий марафон, у м. Пологи 1 червня відбудеться районний фестиваль дитячої творчості «Сузір’я», масові спортивні змагання заплановано в містах Мелітополі та Енергодарі.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Робота громадського транспорту 29 серпня 2024 року

Обласна влада реагує на звернення громадян: гаряча лінія з заступником голови Запорізької ОДА Олександром Щербаковим

Простір для дітей з особливими освітніми потребами: у дитячому садку № 144 розпочалось очне навчання

Економія електроенергії – потреба часу

За матеріалами СБУ заочно засуджено так званого отамана «Мелітопольської козачої дружини»

Режим дня, правильне харчування, сон та щеплення: як підготувати дитину до навчання в школі

Допомога ВПО, підтримка освіти та медицини: до Запоріжжя приїхав гуманітарний координатор ООН в Україні Матіас Шмале

Допомога поруч: як діяти постраждалим від ворожих дій запоріжцям

Збитки на сотні тисяч гривень: наслідки масованої атаки ворожими «шахедами» по Запоріжжю

Державний пакет акцій АТ «ІнститутТитану» – на приватизаційному аукціоні

Чергова терористична атака по мирному місту: троє загиблих та троє поранених у Запоріжжі

В Запоріжжі відбулося засідання міжфракційного депутатського обʼєднання «Добробат»