Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Комунікаційний підрозділ Запорізької облдержадміністрації відзначено Подякою Держсекретаря Кабміну

20 травня 2019 - 11:24

У рамках Третього всеукраїнського Форуму фахівців у сфері урядових комунікацій #єдинийголос Державний секретар Кабінету Міністрів України Володимир Бондаренко нагородив комунікаційний підрозділ Запорізької обласної державної адміністрації Подякою за якісне планування комунікативних заходів.

За словами голови Запорізької облдержадміністрації Костянтина Бриля, ця відзнака є дійсно заслуженою.

- Пишаюсь рівнем роботи всього Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю облдержадміністрації. Особливо хочу подякувати Лєвану Шишинашвілі за  якісний рівень організації та планування комунікації. Це стосується співпраці зі ЗМІ Запорізького краю, організації чималої кількості брифінгів та прес-конференцій і, звичайно, елементарного спілкування з людьми. Завдяки нашим фахівцям з комунікації кожен з представників влади  має можливість щодня говорити про шляхи розвитку України,  роз’яснювати мету реформ і їх позитивні наслідки для кожного громадянина. Знаю, що комунікація - це  вміти одночасно не тільки говорити, а ще й слухати. І бачу, що в департаменті це вміння вийшло на дійсно високий рівень. Тож вітаю Лєвана Шишинашвілі та весь колектив із заслуженою відзнакою, - підкреслив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

Третій всеукраїнський форум фахівців урядових комунікацій #єдинийголос став прикладом успішного обміну досвідом, ідеями та корисними напрацюваннями у цій сфері. Протягом двох днів спікери у режимі нон-стоп ділилися корисними та практичними кейсами. Зокрема, під час другого дня форуму на локації «PR vs антикризові комунікації: як швидко переключитися» було обговорено, як реагувати прес-службам у складних ситуаціях та за допомогою яких інструментів.

Серед спікерів форуму були: Голова Представництва Європейського Союзу в Україні Хюг Міннареллі; Надзвичайний і Повноважний посол Великої Британії в Україні Джудіт Гоф; речник Уряду Німеччини Штефан Зайберт; керівник проекту ЄС «EU4 PAR» Угіс Сікс; народний депутат України Вадим Денисенко; PR-директор Укртелекому Михайло Шуранов; керівник Департаменту інформації та комунікацій з громадськістю Роксолана Стадник та інші фахівці. 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 918-го дня війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 29.08.2024

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 28.08.2024

Впродовж доби окупанти 252 рази били по 13 населених пунктах Запорізької області.

Дві жінки 83 та 86 років й 61-річний чоловік загинули, ще три жінки 19, 30, 56 років та 59-річний чоловік отримали поранення внаслідок російської атаки безпілотниками по Запоріжжю.

Економічний патріотизм: Мінекономіки України презентувало українським виробникам програму «Національний кешбек»

Робота громадського транспорту 29 серпня 2024 року

Обласна влада реагує на звернення громадян: гаряча лінія з заступником голови Запорізької ОДА Олександром Щербаковим

Простір для дітей з особливими освітніми потребами: у дитячому садку № 144 розпочалось очне навчання

Економія електроенергії – потреба часу

За матеріалами СБУ заочно засуджено так званого отамана «Мелітопольської козачої дружини»

Режим дня, правильне харчування, сон та щеплення: як підготувати дитину до навчання в школі