Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Запоріжжя готується зустрічати футбольних вболівальників фіналу Кубку України

11 травня 2019 - 12:10

15 травня у Запоріжжі на стадіоні «Славутич-Арена» відбудеться одна з головних футбольних подій року - фінал Кубку України-2018/2019. На вирішальному етапі змагань зустрінуться футбольні клуби «Шахтар» та «Інгулець».

З цього приводу задля обговорення нагальних організаційних питань в облдержадміністрації відбулась робоча нарада під керівництвом заступника голови ОДА Едуарда Гугніна. До обговорення долучилися начальник Управління молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації Наталія Власова, голова Запорізької обласної федерації футболу Віктор Межейко, представники Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, Головного управління ДСНС, Запорізького обласного лабораторного центру МОЗ України, Департаменту спорту, сім’ї та молоді Запорізької міської ради та інші.

- На три дні обласний центр приймає команди та вболівальників такої визначної події у світі спорту - фіналу Кубку України. Найголовнішим завданням для нас, як приймаючої сторони, є забезпечення порядку та безпеки. Тому мають бути залучені усі відповідні органи та структури, - наголосив Едуард Гугнін.

Як підкреслили організатори, цьогоріч окрім непередбачуваного футбольного дійства, на вболівальників чекає ряд приємних сюрпризів. Вхід на стадіон буде відкрито з 18.00, і вже з перших кроків по території арени відвідувачі зможуть долучитися до активностей.

Серед них: сцена, на якій працюватимуть ведучий і DJ, а активні учасники зможуть виграти призи; настільний футбол; силомір «Молотобоєць», де кожен бажаючий зможе перевірити свою ударну міць; футбольний більярд, в якому замість кия учасники користуються ногами, а кульками для ударів виступають футбольні м’ячі; гра «Хто гучніше?»; турнір із квадрату; фотозона, де можна зробити пам’ятне фото із символікою Кубку.

Вже о 19.30 відбудеться  передматчевий концерт, а матч розпочнеться о 21.00.

Нагадаємо, що також 17 травня у Запоріжжі відбудеться засідання ХXII Конгресу ФФУ.  Подробиці акредитації для журналістів за посиланням.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

В Запоріжжі вшанували полеглих Захисників і Захисниць України

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 918-го дня війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 29.08.2024

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 28.08.2024

Впродовж доби окупанти 252 рази били по 13 населених пунктах Запорізької області.

Дві жінки 83 та 86 років й 61-річний чоловік загинули, ще три жінки 19, 30, 56 років та 59-річний чоловік отримали поранення внаслідок російської атаки безпілотниками по Запоріжжю.

Економічний патріотизм: Мінекономіки України презентувало українським виробникам програму «Національний кешбек»

Робота громадського транспорту 29 серпня 2024 року

Обласна влада реагує на звернення громадян: гаряча лінія з заступником голови Запорізької ОДА Олександром Щербаковим

Простір для дітей з особливими освітніми потребами: у дитячому садку № 144 розпочалось очне навчання

Економія електроенергії – потреба часу

За матеріалами СБУ заочно засуджено так званого отамана «Мелітопольської козачої дружини»