Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Відновлення ДНЗ №41 «Казка» у м. Бердянськ на завершальній стадії

9 травня 2019 - 13:35

На цьому наголосив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль. Він повідомив, що наразі виконуються роботи з ремонту санітарних вузлів та облаштування території за кошти місцевого бюджету.

- Капітальний ремонт дитячого садочку №41 у м. Бердянськ знаходиться на завершальній стадії. Цей дитсадок працював і працює, тобто ремонтні роботи виконувались без закриття дошкільного закладу. Нині залишилось оновити приміщення 2 груп і літні майданчики. Роботи виконувались в рамках реалізації умов Державної програми регіонального розвитку. Ремонт та оснащення будівлі дитячого садка практично виконано, що дійсно можуть оцінити батьки та малеча. У дитячому садку функціонують 11 вікових груп, відвідувати які одночасно можуть 258 дітей, - підкреслив голова облдержадміністрації Костянтин Бриль.

За даними Бердянської міськради, садок відремонтовано в рамках Державної програми регіонального розвитку. Загальна вартість капітального ремонту - 8 955,304 тис. грн. Власне з Державного Фонду регіонального розвитку було витрачено 5 401,419 тис. грн. Міський бюджет проекту склав 3 553, 885 тис. грн.

В цьому дитсадку було виконано ремонт покрівлі з використанням енергоощадних заходів, замінені зливостоки, дверні та віконні блоки, виконані випуски каналізації, утеплення фасаду, замінені внутрішні мережі водопостачання та каналізації, відремонтовані санвузли в дев'яти групах, харчоблок обладнано сучасною системою вентиляції, виконано благоустрій центральної частини садка.

Реалізація даного проекту дозволить зекономити кошти на оплату енергоносіїв, а також  створити комфортні умови для перебування дітей в садочку та сприятиме їх творчому, естетичному та психологічному розвитку.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

«Енергетики докладають зусиль, щоб стабілізувати стан об’єднаної енергосистеми», – речниця «Запоріжжяобленерго» Зореслава Цупренко

Запоріжжя отримає сучасний спортивний комплекс: оновлена школа вищої спортивної майстерності відкриє двері вже за місяць

«Бігова Україна»: спортивний захід об’єднав 300 прихильників бігу та скандинавської ходьби

В Запоріжжі вшанували полеглих Захисників і Захисниць України

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 918-го дня війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 29.08.2024

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 28.08.2024

Впродовж доби окупанти 252 рази били по 13 населених пунктах Запорізької області.

Дві жінки 83 та 86 років й 61-річний чоловік загинули, ще три жінки 19, 30, 56 років та 59-річний чоловік отримали поранення внаслідок російської атаки безпілотниками по Запоріжжю.

Економічний патріотизм: Мінекономіки України презентувало українським виробникам програму «Національний кешбек»

Робота громадського транспорту 29 серпня 2024 року

Обласна влада реагує на звернення громадян: гаряча лінія з заступником голови Запорізької ОДА Олександром Щербаковим