Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Стартувала ХIX спартакіада серед збірних команд державних службовців Запорізької області

18 квітня 2019 - 16:24

Сьогодні, 18 квітня, у спортивному клубі «Мотор Січ» відбулося урочисте відкриття ХIX спартакіади серед збірних команд державних службовців Запорізької області.

В урочистому параді взяли участь збірна команда Запорізької обласної державної адміністрації -  переможець ХVІІІ обласної спартакіади серед державних службовців на чолі з капітаном команди - заступником голови облдержадміністрації Едуардом Гугніним; срібний призер спартакіади – команда Головного управління Пенсійного фонду України в Запорізькій області; делегація державних службовців збірної команди Василівської райдержадміністрації, яка торік посіла третє місце в обласній спартакіаді держслужбовців.

Привітали учасників спартакіади заступник голови облдержадмінітсрації Едуард Гугнін, керівник апарату облдержадміністрації Зінаїда Бойко та голова Запорізького обласного відділення Національного олімпійського комітету України Володимир Лобанов.

- Сьогодні ми ще раз переконалися, що держслужбовці – це не лише якісна робота, а й уміння грати в команді. Дуже радує те, що спорт об’єднав усіх присутніх і дав нам змогу перевірити один одного на міцність у товариських змаганнях. Усім бажаю успіхів і нехай переможе сильніший, - зазначив Едуард Гугнін.

Цього року у спартакіаді беруть участь близько 300 державних службовців. До програми спартакіади включено змагання з футзалу, волейболу, настільного тенісу та  шашок.

- Сьогодні держслужбовці змінили звичні костюми та спортивну форму. Адже спорт – це здоров’я, позитивне мислення, неформальне об’єднання колективу. Коли наші співробітники здобувають перемогу, це ще раз підтверджує, що на держслужбі у Запорізькій області працюють кращі спеціалісти з широким колом інтересів та готових працювати у команді, - звернулася до учасників змагань Зінаїда Бойко.

За результатами обласних змагань буде сформовано збірну команду Запорізької області, яка представлятиме наш регіон на Всеукраїнській спартакіаді серед збірних команд державних службовців, яка відбудеться  у вересні. 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Майже 90 % учнів запорізької школи-інтернату «Орієнтир» зможуть навчатися офлайн

Завершується відбудова будинку по вулиці Кияшка після однієї з багатьох ворожих ракетних атак по Запоріжжю – до кінця року сюди повернуться мешканці та ЦНАП

У Запоріжжі планують створити меморіал «Посадка. Дерево пам'яті» на честь загиблих Захисників

«Хвилина мовчання»: до Дня пам’яті Захисників України в Запоріжжі погасили нову поштову марку

«Енергетики докладають зусиль, щоб стабілізувати стан об’єднаної енергосистеми», – речниця «Запоріжжяобленерго» Зореслава Цупренко

Запоріжжя отримає сучасний спортивний комплекс: оновлена школа вищої спортивної майстерності відкриє двері вже за місяць

«Бігова Україна»: спортивний захід об’єднав 300 прихильників бігу та скандинавської ходьби

В Запоріжжі вшанували полеглих Захисників і Захисниць України

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 918-го дня війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 29.08.2024

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 28.08.2024

Впродовж доби окупанти 252 рази били по 13 населених пунктах Запорізької області.