Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

У Запоріжжі зібралося широке коло експертів і представників готельного та ресторанного бізнесу

17 квітня 2019 - 14:15

Організатор форуму - Центр інформаційної підтримки бізнесу м. Запоріжжя, заснований на базі Запорізької торгово-промислової палати за підтримки ЄБРР у рамках ініціативи EU4Business Європейського Союзу.

У церемонії відкриття взяли участь заступник голови облдержадміністрації Едуард Гугнін, заступник Запорізького міського голови  Анатолій Пустоваров, президент Запорізької торгово-промислової палати Володимир Шамілов.

Сучасні ідеї для готелів, ресторанів і кафе на форумі представляють авторитетні експерти у сфері маркетингу і стратегій, SMM-консультанти, бізнес-тренери, успішні ресторатори, готельєри.

Учасників форуму привітав заступник голови облдержадміністрації Едуард Гугнін.

- Розвиток туризму – один із стратегічних пріоритетів розвитку регіону. Обласна влада активно працює в цьому перспективному напрямку. Але ми розуміємо, що без наявності відповідної інфраструктури стрімко рухатися на цьому шляху  неможливо. Велику роль у цій сфері відіграє саме бізнес, який створює сприятливі умови для залучення у регіон нових туристів. Сподіваюсь, що цей форум дасть потужний імпульс у цій важливій для всіх роботі. Підприємці не лише продемонструють свої напрацювання, але й знайдуть нових партнерів та стимули для подальшого розвитку, а результатом стануть нові цікаві проекти, спрямовані на підвищення туристичної привабливості Запорізької області, - зазначив Едуард Гугнін.

Як наголошують фахівці Центру інформаційної підтримки бізнесу, сучасна інфраструктура гостинності і громадського харчування – невід’ємна складова формування позитивного туристичного іміджу регіону. Невипадково цей напрям обрано одним із основних у тематиці конгресних заходів.

Форум «HoReCa PRO» – вже третій захід у рамках ініціативи EU4Business, присвячений розвитку туризму. У 2017 і 2018 роках у Запоріжжі і Бердянську відбулися конференції, що зібрали понад 40 спікерів-практиків, близько 500 учасників.

Цього року у числі спікерів – консультант з маркетингу і стратегії, голова громадської ради при Управлінні туризму Львова Тетяна Гончаренко, власник відомої мережі ресторанів Дмитро Борисов, керуючий партнер PR bar Віталій Маначинський, ресторанний експерт Ніна Полякова, бренд-стратег Ольга Нестеренко.

Учасники форуму отримають відповіді на основні питання розвитку сфери HoReCa  під час чотирьох сесій: PRO тренди галузі та сучасного клієнта, PRO стратегію, маркетинг і продажі у готельно-ресторанному бізнесі, PRO ефективне використання сучасних інформаційних технологій, PRO персонал у сфері HoReCa.

Справжньою «родзинкою» першого дня форуму стало шоу барменів «Акули Бару» від дворазових чемпіонів України в номінації Tandem Flairing та майстер-клас з приготування сучасних коктейлів. На 18 квітня заплановано воркшоп для кавової індустрії. 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Майже 90 % учнів запорізької школи-інтернату «Орієнтир» зможуть навчатися офлайн

Завершується відбудова будинку по вулиці Кияшка після однієї з багатьох ворожих ракетних атак по Запоріжжю – до кінця року сюди повернуться мешканці та ЦНАП

У Запоріжжі планують створити меморіал «Посадка. Дерево пам'яті» на честь загиблих Захисників

«Хвилина мовчання»: до Дня пам’яті Захисників України в Запоріжжі погасили нову поштову марку

«Енергетики докладають зусиль, щоб стабілізувати стан об’єднаної енергосистеми», – речниця «Запоріжжяобленерго» Зореслава Цупренко

Запоріжжя отримає сучасний спортивний комплекс: оновлена школа вищої спортивної майстерності відкриє двері вже за місяць

«Бігова Україна»: спортивний захід об’єднав 300 прихильників бігу та скандинавської ходьби

В Запоріжжі вшанували полеглих Захисників і Захисниць України

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 918-го дня війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 29.08.2024

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 28.08.2024

Впродовж доби окупанти 252 рази били по 13 населених пунктах Запорізької області.