Гаряча телефонна лінія Запорізької обласної державної адміністрації+38 0800 503 508
Гуманітарний штаб Запорізької області

Новини

Бізнес спільнота області розпочала роботу над Стратегією регіонального розвитку області

8 квітня 2019 - 09:33

Відбулося перше засідання підвідомчої робочої підгрупи з опрацювання напряму «Підтримка малого та середнього підприємництва»  до Стратегії регіонального розвитку Запорізької області до 2027 року та плану заходів з її реалізації. Захід провела виконуюча обов’язки директора Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації Вікторії Самусь.

До складу робочої підгрупи входять представники громадських об’єднань підприємців, суб’єктів підприємництва, бізнес-інкубаторів при вищих навчальних закладах, фахівці Департаменту економічного розвитку і торгівлі облдержадміністрації.

Основним завданням відповідно до порядку денного було затвердження плану роботи та вирішення організаційних питань діяльності робочої підгрупи. Під час обговорення проекту плану роботи від членів надійшли пропозиції щодо більш детального опрацювання та аналізу інформації та статистичних матеріалів, що якісно вплине на підготовку проектних ідей.

У подальшому всі напрацювання робочої підгрупи, у тому числі SWOT-аналіз, проектні ідеї  будуть подані на розгляд Керівного комітету з розробки проектів Стратегії регіонального розвитку Запорізької області на період до 2027 року.

Вікторія Самусь також звернула увагу  членів робочої підгрупи на основні етапи у процесі розробки проектних ідей та наголосила на необхідності взаємодії з боку влади та бізнесових кіл Запорізької області задля отримання якісного результату та позитивного впливу за напрямом «Підтримка малого та середнього підприємництва».

Наступне засідання робочої підгрупи планується провести наприкінці травня 2019 року.

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю

Читайте також

Майже 90 % учнів запорізької школи-інтернату «Орієнтир» зможуть навчатися офлайн

Завершується відбудова будинку по вулиці Кияшка після однієї з багатьох ворожих ракетних атак по Запоріжжю – до кінця року сюди повернуться мешканці та ЦНАП

У Запоріжжі планують створити меморіал «Посадка. Дерево пам'яті» на честь загиблих Захисників

«Хвилина мовчання»: до Дня пам’яті Захисників України в Запоріжжі погасили нову поштову марку

«Енергетики докладають зусиль, щоб стабілізувати стан об’єднаної енергосистеми», – речниця «Запоріжжяобленерго» Зореслава Цупренко

Запоріжжя отримає сучасний спортивний комплекс: оновлена школа вищої спортивної майстерності відкриє двері вже за місяць

«Бігова Україна»: спортивний захід об’єднав 300 прихильників бігу та скандинавської ходьби

В Запоріжжі вшанували полеглих Захисників і Захисниць України

Звернення Володимира Зеленського наприкінці 918-го дня війни

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 29.08.2024

Радіаційний фон в контрольних точках Запорізької області на 28.08.2024

Впродовж доби окупанти 252 рази били по 13 населених пунктах Запорізької області.